perjantai 28. syyskuuta 2012

Päivän asu

Tämä kuva taas havainnollistaa tuota eilistä jaaritteluani tuosta kropan mallin muutoksesta, kun käyttää erityyppisiä housuja. Eli nyt tulee lantion leveys enemmän esille mutta kapeista housuista en siltikään luovu. :)

Takki - Evans, t-paita - Zizzi, housut - H&M+, laukku Guess, huivi - messuilta.
Kävin tuossa asussa heittämässä miehen ja sen kaverin lätkämatsiin. Huomenna lähdetään sinne laivalle ja en ole vielä edes pakannut laukkuani. Käydään samalla Raision Ikeassa, ostoslistalla ei ole muuta kun lihapullat ja perunamuusi. ;)

Hauskaa viikonloppua!!


9 kommenttia:

  1. Moi! Mäkin olen menossa tänään laivalle, Turustako? Meidän paatti on Isabella, olispa ollut kiva törmätä lempibloggaajaan : ) Kivaa risteilyä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Turusta lähdettiin Siljalla, harmi kun ei osuttu samaan laivaan. Huomasin, että Isabel kulkee tuota reittiä ihan samaan tahtiin Europan kanssa, oltiin siis merellä ihan samaan aikaan. :D

      Poista
  2. Moi! Löysinpä kivaan blogiin :-) Jatka samaan malliin!

    VastaaPoista
  3. Kivalta näyttää, mut pakko sanoa et ne aiemmat housut (Bootcut?) ni oli jotenkin kivat kans. Mut joo, sulle ois blogissani pieni haaste. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hassua, että pari vuotta sitten en pitänytkään mitään muuta kuin bootcut -lahkeisia housuja. Niin ne ajat vain muuttuu, mutta kyllä ne imartelee kroppaa enemmän nuo bootcutit. :)

      Poista
  4. Kiva asu :) Kyllä pyöreempikin voi kapeita housuja käyttää. Itsekin oon jotenki kyllästyny bootcut lahkeisiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama juttu itsellä, kyllästyin niihin. Kengät pääseen paljon paremmin esille kapelahkeissa housuissa. :)

      Poista
  5. Kyllä noi kapeelahkeiset vaan on nuorekkaammat, vaikka sitten korostaakin vähän enemmän muotoja. Mä en ole pitkään aikaan edes pitänyt housuja just siksi, että näyttää niin "mummomaiselta", mutta pitäisi vissiin siirtyä kans rohkeesti noihin kapeelahkeisiin! :) Etenkin kun legginssit alkaa olla jo niin out, vaikka mä niiiiiin viihdyn näissä..

    VastaaPoista