maanantai 10. syyskuuta 2012

Uusi "sohvaryhmä"

Löysin tosiaan tämän sohvaryhmän, joka siis koostuu sohvasta ja yksittäisestä tuolista, niin Facebookin Vaasan alueen sisustuskirppikseltä. Oli muuten ensimmäinen hankintani sieltä, vaikka olen kuulunut tuohon yhteisöön jo varmaan vuoden. Oli niin loistava hinta, että ei voinut ohittaa. Maksoi siis 80€ koko juttu. Oli pakko päästä eroon siitä vanhasta, kun keräsi kaiken mahdollisen karvan ja lian.
Varsinkin tuo yksittäinen tuoli on ihana, loistava paikka bloggailuun! Tuossahan on tuo vanhakin tuoli vielä, joka siis eroaa väriltään ja muotoilultaan näistä "uusista". Se saa varmaan ollakin tuossa, vaikka minua kyllä häiritsee tuo sekavuus. Tuo matto on nyt liian pienen näköinen tähän tilaan, koska entinen sohva oli isompi nykyisestä. Nuo matot pitäisi muutenkin laittaa myyntiin miehen allergian takia, tuollainen korkea nukka on ehkä pahin mahdollinen allergialle. Tykkään vain itse noista tosi paljon ja en haluaisi myydä. Mattoja on kaksi olohuoneessa, ovat vain erikokoisia. Haluaisko joku ostaa? :D

EDIT.

Tässä kuvaa siitä vanhasta sohvasta.Ei heitetty menemään tuota vanhaa sohvaa, vaan varastoitiin se. Pitää laittaa se myyntiin tässä jossakin vaihesessa, koska runko tuossa on ihan hyvä vielä. Jos vaikka jokui haluaisi verhoilla uudelleen..? :)

2 kommenttia:

  1. Oi kun teillä on kaikkineen kaunis olohuoneen sisustus.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Dahlia. Olohuoneessa ainakin minä vietän eniten aikaa, täällä viihtyy. :)

    VastaaPoista