torstai 27. syyskuuta 2012

Päivän asu

Käytin tänään ensimmäistä kertaa NewLookin bootcut farkkuja, jotka tilasin siinä jotain reilu kuukausi sitten. Meinasin ensiksi laittaa ne myyntiin tänne, kun jotenkin ne tuntui hassulta jalassa. Ne nousee aika korkealle vyötäröstä, niin ehkä se oli se syy. Katsoin sitten farkkujen hintalappua ja muistin, että ne nehän maksoikin vain 15€, että ei siihen hintaan ihan täydellisiä farkkuja voi saada. Lahkeenpituus on kyllä ihan täydellinen, voi pitää korkokenkien kanssa myös. Inhoan, jos lahje jää vajaaksi korkeampien kenkien kanssa.

Tämä kuva muuten hyvin näyttää sen, että kuinka bootcut lahje pyöreämmällä ihmisellä tuo vartaloon lisää pituutta ja hoikentaa jalkoja. Jotenkin kuitenkin nyt tykkään pitää enemmän sellaisia kapealahkeisia housuja, vaikka ne korostaa vartalon pyöreyttä ja ehkä jopa ottaa muutaman sentin pituudesta pois. Se johtuu taas siitä, että koen ne muodikkaampana ja sellaisilta housuilta, joita kaikki laihatkin ihmiset pitää. Ja lisäksi kapea lahje tuo esille kengän, bootcut lahje taas piilottaa sen kengän. On se hankalaa tälläisen pyöreän pyllerön, kun haluaisi pitää samanlaisia vaatteita, kuin muutkin. :)

Koko asu NewLook (UK)
Kävin tänään salilla ekaa kertaa flunssan jälkeen, olin huolissani että en jaksaisi tehdä oikein mitään ja en saa nostettua painoja yhtä paljon kuin ennen. Onneksi luulot osoittautui vääriksi ja hyvin jaksoin vetää. :)

Heh, neloselta tulee The Rock. Täytyy tätäkin katsoa, vaikka olen nähnyt tämän jo niin montaa kertaa. Tykkään katsoa kyllä action ym. leffoja mutta tämän osaan jo ulkoa, että voisi vaikka jättää katsomattakin ja tehdä jotain järkevämpää. :D


8 kommenttia:

 1. Minä taas opettelen käyttämään kapeita lahkeita, vuosikausia kun boot cuttia pidin. Nyt sitten sekaisin pidän noita. Minusta tärkeintä on pitää semmoisia vaatteita kuin haluaa ja missä on hyvä olo. Viis kaikista ohjeista, miten tulisi toimia :)

  Oikein hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Heippa! Ajattelin tilata nuo samaiset farkut kapealahkeisina, mutta koko epäilyttää. Eroavatko nuo miten evansin farkuista, siellä koko 18 on liian iso vyötäröltä. Onko eroa vyötärön korkeudessa ym? Kiitos jos voisit auttaa;)

  Kikka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Kikka!
   Olisiko sinulla linkkiä farkuista? Evansin koot menee aika hyvin yksiin NewLookin kanssa mutta riippuu farkkujen mallista ja materiaalista, että olisiko se koko 18 hyvä. :)

   Poista
 3. En valitettavasti osaa laittaa linkkiä, mutta olivat tuommoiset inspire 30in dark blue denim jeansit, hinnaltaan 11,99 puntaa. Sitten ne resorifarkut, cuffed jeansit 26,99 puntaa, oli myös kivat. Vyötärö näyttää noissa halvemmissa farkuissa tosi korkealta. Kiva kun viitsit vastata näihin kyselyihin, oli apua jo äskeisestä vastauksesta!

  VastaaPoista
 4. Pitäisi opetella pitämään housuja. Jotenkin ne on tuntuneet niin ahdistavilta päällä joten hame linjalla menty viimeiset vuodet :D

  VastaaPoista