lauantai 15. syyskuuta 2012

Pieniä ostoksia

Käytiin pyörähtämässä kaupungilla ja samalla pizzalla, karkit onneksi sain jätettyä pois. Ei tee edes mieli karkkia, vaikka yleensä perjantaina viimeistään iskee se kauhea himo. Pizza oli sen verran täyttävää, että puolet jaksoin syödä. Loput otin sitten mukaan, jos ne tulee syötyä myöhemmin.

Ostin pääasiassa kosmetiikkaa. Tänä aamuna Clarinsin nestemäinen eyeliner päätti loppua ja nyt sitten sitä yritin ostaa, niin ilmeisesti sen valmistus on lopetettu. Usein käy näin, että kun löytää jonkun mieleisen, niin se lopetetaan. Elättelen toivoa, että laivalta löydän sen vielä ja sieltä saisi halvemmallakin. Ostin sitten tuon Emotionin oman merkin eyelinerin, koska siinä oli juuri sellainen pää, jonka halusin. En oikein tykkää sellaisista tussimaisista päistä, niistä tulee niin helposti paksuja rajauksia. Isompiin silmiin ne varmaan sopii mutta ei minun pieniin silmiin. :)

Panda tossut/sukat KappAhl, TBS kivipuuteri, Blistexin ihana uutuus, värillinen huulirasva, We Care icon -eyeliner.
Tuo Blistexin uutuus huulirasva toi tosi kivan värin huulille ja tuntuu myös kivalta. En ainakaan vielä ole saanut mitään oireita tästä, kun sen eilen jo ostin. Minulle tulee usein sellaisia pieniä haavaumia huuliin huulikiilloista tai huulirasvoista, jos niissä on käytetty jotakin sellaista ainesosaa, jolle olen allerginen. En tosin vielä vielä tiedä. että mikä se ainesosa on...täytyisi jaksaa perehtyä noihin INCI-listoihin mutta aika salapoliisi saa olla, että niistä jotakin ymmärtää.

Yritin ottaa kuvaa, että miltä tuo Blistex näyttää huulilla. Olen täällä naureskellut itselleni, nenän sieraimet tuli vähäsen liiankin edustavasti joka kuvaan. :D Minun nenä ja ne sieraimet eivät meinaa ole sieltä sievimmästä päästä. :D

Jep, ei tuohon kuvaan oikein muuta mahdukaan, kuin nuo sieraimet. :D
Haluatteko nähdä, että mitä se mies osti kaupungilta?


Joo, flunssa on tullut tähän taloon. Minä niin toivon, että säästyisin siltä!!

1 kommentti:

  1. Flunssa on kyllä kurja tauti, toivottavasti säästyt sen kourista.

    Hyvää alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista