sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Päivän asu

Tulipas sitten tuossa vietettyä 3 päivän  mittainen blogitauko. Ei ollut mitenkään suunniteltu mutta niin se aika vaan menee. :) Let´s see.. mitäs tässä nyt oikein ollut tullut tehtyä.

Päällimmäisenä mielessä on se, että meille tuli uusi sohvaryhmä. Ostin ne käytettynä facebookin sisustuskirppikseltä. Oli pakko päästä eroon siitä vanhasta Maskun sohvasta, koska se oli kaikin puolin huonoin ratkaisu tuon miehen allergian kannalta. Se keräsi hirvittävästi kissujen karvaa ja pölyä. Kukaan vieras ei halunut istua siinä, koska se oli ihan menettänyt ryhtinsä ja oli hankala istua. :D
Otan kuvia tästä sitten myöhemmin, nyt en jaksa nousta tältä ihanalta yksittäiseltä tuolilta, jossa on niin kiva istua.  Jännitti muuten, että miten kissut reagoi tuohon uuten sohvaryhmään, koska entisillä omistajilla oli myös kaksi kissaa. Ajattelin, että jos käy niin, että kissut tulee mustasukkaisiksi. Mutta ei mitään hätää, Elvira rakastaa suorastaan tuota uutta sohvaa. :)

Työrintamalla tapahtuu myös muutoksia, mukavia sellaisia. Oma aika tosin vähenee mutta eipä se mitään. :)
Toivottavast ehdin/jaksan käydä salilla entiseen tapaan. Viime viikolla ehdin salille peräti neljä kertaa, joka on tavoite jokaiselle viikolle. Kävin Zumbassa myös, oli ihan mukavaa pitkästä aikaa. :)

Eilen käväisin kaupungilla tuon äiskän kanssa ja käytiin me eilen salilillakin, oli hauskaa opettaa toista laitteiden käytössä. :) Olen suorastaan asunut noissa uusissa Zizzin housuissa, taas eilen ne eksyi jalkaani, kun mentiin kaupungille. Asu on melkein sama, kuin mitä täällä aiemmin jo esittelin.

Tunika on Zizzin. Muut ovatkin tuttuja muuta päivä sitten otetusta kuvasta. :)
Pitäisiköhän minun liikkua tästä sohvalta pois ja lähteä valmistautumaan zumbaan. Mies alkaa katsomaan formuloita. Aiemmin niitä muuten seurasin, silloin kun Häkkinen vielä kilpaili..eli kauan aikaa sitten.

Muistakaa muuten huutaa tätä tunikaa, jos miellyttää. Puhun tästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti