sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Lauantaista

Eilen oli kiva päivä ja menoa täynnä. Kävin viihteelläkin todella pitkästä aikaa ja vielä aika uudessa paikassa täällä Vaasassa, tämä paikka kyseessä. :) Aivan ihana sisustus, mielettömiä tapetteja.

Päivällä käytiin kuitenkin sellaisessa crossitapahtumassa, napattiin kuva asusta Galaxyllani. Mukava sade hieman kasteli siinä välillä, onneksi tuossa Zizzin takissa on huppu!


Tuon tapahtuman jälkeen mentiin vaatteiden vaihton jälkeen kaupungille syömään ja parissa kaupassa käytiin mutta ei ostettu mitään. Unohdin siitä asusta ottaa kuvaa mutta ei siinä kyllä mitään menettänytkään, kun ei varsinaisesti mitään uutta ollut. Tai no se oli uutta, että minulla on nykyään ne mustat kiilakorkoiset kengät ruskeanakin, kun ne on niin hyvät jalkaan! Eilen oli ne kengät eka kaupungilla ja sitten baarissa meni monta tuntien tanssien ja missään ei tuntunut! Niin muuten, tuolla joku lukija kommentoikin aiemmin, että niitä saa myös Halpa-hallista. :)

Laitoin illaksi oikein lisää ripsiä, kummasti tuo katseeseen lisää terävyyttä ja näyttävyyttä. Vielä kivempi olis tietty jos ei tarvitsi käyttää silmälasia mutta pako mikä pakko. Jouduin jopa leikkaamaan ripsien pituutta pois, koska ne olivat liian pitkät käytettäväksi noiden silmälasien kanssa. :D

Kamera jotenkin haalentaa värejä, koska livenä tuo meikki oli paljon intensiivisempi. :)
 Sitten luvassa erittäin huonolaatuinen kuva illan asusta, huono valaistus ja puhelimellä otettu kuva.

Päällä statement kaulakoru - H&M, jakku - Usasta, tunika - Lane Bryant, housut - H&M +

Sain muuten iloisen puhelun tällä viikolla liittyen tähän blogiinkin mutta en ole ihan varma, että saanko siitä vielä kertoa. Kysäisen asiaa ja kerron sitten vasta, että en vain mene tekemään mitään väärin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti