torstai 20. syyskuuta 2012

Kenkäasiaa

Ennen kuin sairastuin tähän flunssaan, ehdin käymässä viime viikon lauantaina kenkiä metsästämässä. Zizzin uusien housujen kanssa (siis ne beiget ja mustat) ei oikein sovi minkäänlaiset kengät. Tai ainakaan ne eivät sopineet, jotka kaapissani olivat. Ballerinoja olen tähän mennessä niiden kanssa käyttänyt mutta nyt alkaa ilmat niin viilenemään, että niiden kanssa saattaa tulla kylmä. Käytiin sitten tuolla Tuurin ihmeellisessä ostoskylässä katselemassa kenkämarkkinoita. Kuinka moni on siellä käynyt, nostaa nyt käpälän pystyyn?! :)

Käytiin Nahkapaikassa, jossa on ihan mielettömät määrät ihania kenkiä. Jostain kumman syystä lähden sieltä aina tyhjin käsin. Nytkin sovittelin kaikenlaisia kenkiä mutta oikeastaan Vagabondilla oli yhdet sellaiset kengät, jotka olisin voinut ostaa. Hinta oli melkein 100€ niin ne jäi sinne sitten vielä. :(


Kummasti sitä tuli soviteltua kaikenlaisia kenkiä, siis sellaisiakin joita ei nyt ollut tarkoitus ostaa. :D Minun jalkaani sopii terävä kärki paremmin kuin tuollainen pyöreä. Mutta nuo kokonaan mustat kengät oli niin söpöt ja paremmat jalkaan kuin nuo kiilakorkoiset.

Kengät ostin sitten loppujen lopuksi ihan sieltä Kyläkaupan puolelta hintaan 29,90€. ;)

Kivasti kerää karvoja tuo kenkien matsku mutta pitää muistaa harjata niitä ennen käyttöönottoa.                                                                                       

4 kommenttia:

 1. Jos näin saa sanoa, niin onneks jollakin muullakin on sama ongelma, ettei nahkapaikasta jää koskaan mitää käteen. Mä oon tainnut vain pari kertaa elämäni aikana sieltä löytää kengät, kuitenkin siellä tulee ainakin parisen kertaa vuodessa käytyä!
  *KataMaria*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se jännä juttu, vaikka siellä on niiiiin paljon kenkiä. Mutta tietty, jos ei tarvitsisi yhtään miettiä, että kuinka paljon on rahaa käytettävissä niin kyllä sitten varmaan löytyisi kenkiä vaikka kuinka. :)

   Poista
 2. Ovatko nuo yläkuvan korkkarit Vagabondin? Ne näyttävät tosi kivoilta. Turun Nilsonin ikkunassa bongasin samanlaisia burgundissa ja metsänvihreässä väreissä. Ihanat olisi syksyyn, tosin itse aina ostan korkkareita ja sitten ne jäävät lopulta kaapin pohjalla lojumaan, kun en ikinä niitä osaa käyttää :)

  t. Laura

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne oli muistaakseni Tamariksen mutta Vagabondilla on kyllä hyvin samanlaisia. Tamariksen korkkarit maksoi vain jotain 45e.

   Poista