tiistai 18. syyskuuta 2012

Kipeänä

Niinhän siinä sitten kävi, että olen sunnuntaista lähtien ollut flunssassa ja kuumeessa. Olo ei ole vieäkään helpottanut, tälläkin hetkellä on kuumetta. En pysty osallistumaan huomiseen Zizzin juhlatilaisuuteen Seinäjoella, arvatkaa ottaako päähän!!Olen täällä tuolle miehelle vähäsen kiukutellut, kun häneltä tämän taudin sain, pitikin juuri tällä viikolla tulla! Eihän sille tietenkään mitään voi mutta kyllä pientä ihmistä voi masentaa tämä.

Menen nyt syömään lohikeittoa, jos se auttaisi. Makuaisti olisi poikaa mutta pakko mennä ilman.

12 kommenttia:

 1. Eikä, harmin paikka!! Pikaista paranemista :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä eilen illalla klo 18 otti päähän, kun tisi missä olisi voinut olla, jos olisi ollut terve. :(

   Poista
 2. Harmi ettet päässyt! Olisi ollut mukava nähdä blogista tuttu tyyppi livenä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olitko eilen paikan päällä tapahtumassa? Millaista oli, eikö ollutkin hyviä tarjouksia? :)

   Poista
  2. Siellä olin joo! :)
   Pieni liike oli niin täynnä naisia, että mä en jaksanu katsella siellä kovin tarkkaan, kun ei missään päässyt liikkumaan, huoh! :D Muotinäytöksen näin, ja siitä tykkäsin. Semmoinen pinkki toppaliivi täytyy ehkä käydä hakemassa, Ihana! Ja se oli halpa!

   Poista
 3. Mielestäni siellä ei ollut paljoakaan hyviä tarjouksia.. eihän siellä ollut kuin kaikki -20% ja sitten pari paitaa edullisesti tai sitten minulta meni jotain ohi :D .. Sinähän voisit pitää joskus jonkun blogisi lukijaillan Zizzissä.. Kaikki blogiasi lukevat pääsisivät keskustelemaan kanssasi ja muiden kanssa muodista ym. ja mikäs sen parempi paikka kun Zizzi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä siellä ainakin muistaakseni piti olla ainakin 10 tuotetta todella hyvässä alennuksessa sen 10-vuotisjuhlan kunniaksi. Hmm..lukijailta kuulostaa kivalta mutta tulisiko sinne ihmisiä?? :D

   Poista
  2. juu niinhän ne mainostaa tuolla facebookissakin.. mutta mielestäni ne paidat oli melko normi Zizzin hintaisia.. tottahan toki kaikki tulis sinne lukijailtaan :D

   Poista
 4. Etkö vieläkään syö kunnon annosta d-vitamiinia kun olet taas kipeä??
  Juuri tullut uudet suositukset suomalaisille.
  http://www.iltalehti.fi/terveys/2012011615080465_tr.shtml

  VastaaPoista
 5. Itseasiassa olen aika harvoin kipeä. Lukuunottamatta viime talvea, jolloin opiskelin sellaisessa paikassa, jossa oli ihan varmasti hometta. Feissarissa oli keskustelua d-vitamiinistä ja näyttää siltä, että asiasta on monenlaisia mielipiteitä.

  VastaaPoista