tiistai 25. syyskuuta 2012

Leipuri leipoo

Niin sitä vaan alkaa helposti tekemään herkkuja mieli. Tein meinaa tänään jauhelihakastiketta, käytin suurustamiseen vehnäjauhoja. Siinä pussin kyljessä sitten minua tuijotti herkullisen näköisiä korvapuusteja. Muistin kyllä vielä vähäsen liiankin edellisen kerran, kun yritin väkertää pullaa. Niistä tuli tappaja pullia, ne oli niin kovia, että jos olisi ollut osunut jonkun päähän, niin sairaalareissu olisi varmaan ollut edessä.

Mutta nyt pullat onnistui hyvin, tein peräti vielä korvapuusteja peruspullien sijaan. Ihanan pehmeää pullaa, nami! Voisi melkein sanoa, että tuli parempaa kuin äitin pulla mutta en nyt niin kuitenkaan sano. :D


Nyt alan katsomaan Usan X-factoria. Hauskaa iltaa! :)

8 kommenttia:

 1. Itse tehdyt korvapuustit on kyllä herkullisia <3

  VastaaPoista
 2. Apua - ei tälläisia kuvia! Mun näppis peittyy kuolaan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne korvapuustit huutelee mun nimeä koko ajan tuolta keittiöstä. :)

   Poista
 3. Heippa!

  Asiaan kuulumaton kysymys: miten oot kokenut New Lookin alaosat? Tarvitsisin kokotaulukon mukaan koon 28, mutta hame johon ihastuin on vain kokoon 26 asti. Vyötäröni on 122 cm, mittataulukko sanoo hameen olevan 118 cm. Osaatko sanoa, onko saumaa mahtua siihen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Minulla on NewLookilta farkkuja ja suoria mustia housuja. Ne ovat kokoa 22 tai 24, eli pitävät ihan paikkansa tuon kokoluokituksen puolesta. Mutta riippuu hieman, että millainen se hame on malliltaan? Voisitko linkittää hametta? :)

   Poista
  2. http://www.newlook.com/shop/inspire-plus-sizes/shop-department/inspire-lace-print-skater-skirt_265820109

   se on tollanen, eli lantiosta varmasti menee. Harmittaa vaan, kun en oikein saa tosta selvää et onks toi venyvää matskua vai ei...

   Poista
  3. Hame on matskultaan 100% polyesteriä, joten joustavuutta siinä ei ole yhtään. Vyötäröllä ainakin tekstin mukaan on leveä kuminauha, se ainakin on varmasti mukava päällä silloin ja joustaa tarvittaessa. Kannustaisin tilaamaan, on kuitenkin sen mallinen ja tyylinen, että sopisi varmaan sinulle hyvin.:) Jos päätät tilata, niin kerro sitten kommentit. :)

   Poista