torstai 13. syyskuuta 2012

Päivän asu

Otin monta kuvaa tästä päivän asusta mutta oikein mikään niistä ei onnistunut, päätin nyt kuitenkin julkistaa tämän seuraavan kuvan. Näkyypä siinä ainakin asu, naamasta ei kannata välittää. Heräsin meinaa aamulla turvonneisiin silmäluomiin, en tiedä miksi. Ilmassa on tosin ollut pienoista flunssan alku, pienen kuumeenkin se nosti. Nyt olo tuntuu paremmalta, päikkärit varmaan auttoi. :D

Paita - Zizzi (uusi!), housut - Zizzi (uudet), kengät - Zizzi, laukku - Guess, huivi - Pieces
Ostin tosiaan nuo housut eilisellä Seinäjoen reissulla, ovat siis ihan identtiset niistä mustista! Niitä pystyy yhdistämään noin saappaiden kanssakin. Paita on myös identtinen sen sinisen paidan kanssa. Jos löytää jotain hyvää, kannattaa ostaa niitä eri väreissä. ;)

Höh, tänään ei tullut Emmerdalea ollenkaan. Se sattui jäämään vielä tosi jännään kohtaan eileen. :( Olen seurannut lisäksi huippiksia ja Good wife -sarjaa.
Täällä Vaasassa on sellaiset Vaasa City Storm -päivät, eli vähän niinkuin hullut päivät. Keskustan kaupossa on hyviä tarjouksia, mm. Body Shopista saa -20%. Juuri kivipuuteri onkin loppu, niin se pitää käydä sieltä hakemassa.
Viikonloppuna mennäänkin sitten vanhempieni luokse, kun he ovat saaneet vihdoin sauna rempan päätökseen. :)

EDIT. Jos nuo housut kiinnostaan, niin niistä löytyy harmaa versio Elloksen sivuilta. Elloksen sivuilla nämä tosin on normaalihintaiset, kun ainakin Sjoen Zizzillä hyvässä tarjouksessa. Mutta kaunis harmaan väri tuo, tekis mieli tilata mutta en varmaan raaski. Elloksen sivuille tästä!

10 kommenttia:

  1. Moikka, ihaanat housut.....olen zizi fani ja tääll Turussa sokos myy nykyän ziziä....harmi vaan että olen hiukan laihtunut ja nyt s kokokin liian iso...aika huvittava tilanne :) ostan kyllä edelleen toppeja zizstä
    T: Kristiin (lukija Turusta)

    VastaaPoista
  2. Heippa! :) En tiennytkään, että Sokos myy sitä. S-ryhmällähän on oma plussamallisto Gossip, mutta ihan hyvä että tarjontaa on enemmän! :) Olet kyllä pieni, jos se S on liian iso. Tosin juurikin topeista ja joistakin paidoista on varmaan sekin koko ihan hyvä, koska mallit on niin erilaisia.

    VastaaPoista
  3. Onpa kyllä kivat housut... tajusin tässä just että en ole oikeastaan vuosiin käyttänyt mitään muita alaosia kuin farkkuja ja niistäkin vain yksiä tai kaksia (kun niitä pitää välillä pestäkin)... Kesähousuissa oli yhdet kivat ei-farkut, mutta nyt on kesä takana... Koitin laittaa yhdet Jenkeistä ostamani siistit mustat suorat housut jalkaan tuossa joku päivä ja tunsin olevani menossa jonkin lakitoimiston kokoukseen... eli ei mun juttu. Jotain rentoja (ei farkku-) housuja pitäisi jostain löytää ja ehkä jopa jossain värissä mutta äääääh, jotenkin tuntuu niin vaikealta! ;_;

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käy Jenni katsomassa noita housuja siellä Treen Zizzillä tai tilaa Ellokselta, sopisi varmasti sinullekin hyvin. Todella mukavat päällä, koska kangas joustaa jonkin verran, lisäksi vyötärö nousee mielestäni juuri oikealle korkeudelle, eli ei liian ylös mutta ei jää liian matalalle. :)

      Poista
  4. Miksi viime viikot pelkkää Zizin juttuja? Saatko kaikki vaatteet ilmaiseksi ja sitten niistä blogissa kerrot?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Ano!
      Onhan täällä viikolla ollut postauksia mm. sisustamisesta ja kosmetiikasta. ;) En saa vaatteita ilmaiseksi.

      Poista
  5. tosi kivat pöksyt, täytyy etsiskellä, hyvä ja tyylikäs kokonaisuus ja herkullisen näkönen laukku!

    VastaaPoista
  6. Nuo housut varsinkin on ihanat! Itse katselin noita jossakin välissä juuri Ellokselta mutta en ole uskaltanut lähteä tilaamaan kun olis menoa Jyväskylän Zizziin, kokeilenpa siellä sit jos niitä viel olis :) Mut hei, todella kiva asu! :)

    VastaaPoista