lauantai 1. syyskuuta 2012

Päivän asu (uutta Zizziä!)

Kävin sitten taas eilen Seinäjoella..ja tietty Zizzillä. Oli ihan muutakin asiaa sinne mutta Zizzille aina yhtä mukava mennä. :) Ja nyt oli kätevää, kun H&M on muuttanut uuteen ja upeaan tilaan Seinäjoella Torikeskukseen, ihan Zizzin  viereen. Se meni niin eilen, että äitini viihtyi siellä H&M:llä ja minä sen ajan sitten siinä naapurissa. :) Uusi H&M oli muuten tosiaan hienoa ja tein sellaisen havainnon, että siellä on myös plussamallisto, sitähän ei Sjoen myymällä ole ennen ollut. Siellä sovittelin yhtä pinkkiä bleiseriä mutta sinne se jäi, kun ei ihan 100% istunut päälleni.

Mutta siihen asuun tuon pitkän ja sekavan sepustuksen jälkeen. :D

Päällä bleiseri - Ellos, koko 52, sininen paita - Zizzi, koko 46/48 (uusi!), housut - Zizzi , koko 50 (uudet!), ballerinat - Esprit, laukku - Guess
Ja uutuudet tarkemmin.


Tuota sinistä paitaa sai myös mustana ja oli ihan juuri tullut myymälään. Minulta puuttui ehdottamasti tälläinen rento ja mukava paita kaapistani. Otin tuosta koon M eli 46/48, kokeilin L mutta se oli todella reilu päälläni. Housut on ihana löytö! Kerrankin jotain jujua housuissa, eli housuista löytyy tuollaiset vetsakarit. Nuo housut olisi oikeasti capri mittaiset mutta, koska minulta sitä pituutta löytyy vain 160cm niin menevät ihan nilkkaan asti.

Kävin sitten ihan hakemassa lisäpuhtia tähän salitreeniin. Treenin jälkeen on ollut niin vetämätön ja huonovointinen olo, että päätin tehdä asialle jotakin. Sain oikein hyvää opastusta alan liikkestä ja päädyttiin tähän tuotteeseen. Tänään kokeilen tuota ensimmäsitä kertaa heti treenin jälkeen. Tuoksui ainakin hyvältä. :)



Niin ja pitää vielä esitellä tämä koru, jonka eilen löysin H&M:ltä.

Nämä on nyt näitä statement-koruja. :D
Nyt menen tekemään  ruokaa meille. Lautaselle päätyy lehtipihviä, perunoita ja kasviksia. Nami nami. :)

4 kommenttia:

  1. Moi Satu! (: Paljonko tuollaiset housut maksavat ja mitä kokoja niitä on? Oletko siinä Zizzin kaupassa töissä vai saitko vaatteet jotenkin kun kirjotat niistä? (: Tosi kiva blogi!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! Housut olivat -50% alennuksessa ja hintaa niille jäi noin 40€. Minä vein viimeiset mustat mutta beigen värisenä niitä jäi vielä. En ole Zizzillä töissä, vaan blogini ja Zizzi Seinäjoki on yhteistyössä. En saa vaatteita ilmaiseksi. :)

      Poista
  2. Kauanko sulla on se kirppis pöytä vielä? Onkohan siellä enää mitn jäljellä ;) sä voisit tarjota suoraan mulle vaatteitas, ku on aina saman tyylisiä mitä itsekin käytän hahaha :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! Se on vielä huomiseen tiistaihin asti. Tänään kävin siellä ja oli siellä vielä vaatteitani jäljellä, vein vielä -50% lapun sinne. ;)

      Poista