sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Viikonlopusta

Miten teillä meni viikonloppu? Me oltiin käymässä tuolla Tuurissa taas vaihteeksi vanhempieni luona. Käytiin katsomassa ystäväni 1,5-vuotiasta reipasta pientä tyttöä. :)
Viikonloppuun mahtui myös hyvää ruokaa, vähän shoppailua ja luontoretkeilyä.

Keskisellä tuli taas tietenkin käytyä ja siellä oli Lumenen gel effect-lakat just hyvässä tarjouksessa, tuli taas sitten hankittua uusi sävy tästä uudesta suosikkisarjastani.Vielä en ole ehtinyt sillä lakkaamaan kynsiäni mutta pitää tässä pian kokeilla.

Kuinka monelle teille on tuttu kosmetiikkasarja Ahava? Minä etsin tässä jokin aikaa sitten ratkaisua kuivalle iholleni. Ystäväni siellä Keskisen kosmetiikkaosastolla sitten suositteli Ahavan tuotteita ja sille tielle olen jäänyt. Aiemmin käytin vartalopesuna ja voiteena Body Shopin tuotteita mutta eivät nekään olleet tarpeeksi hyviä. Vakuutuin entistä enemmän kun luin Ahavan tuotteiden koostumuksesta heidän sivuilta. Tuotteissa ei käytetä parabeenejä. Ihoni voi paremmin, ei hilseile enää! Olen käyttänyt Ahavan tuotteita ainoastaan vartalolle, kasvoilleni en ole niitä vielä käyttänyt. Onko muilla kokemuksia Ahavasta? Keskisellä on varsin kilpailukykyisiä nuo hinnat, vertasin ainakin Strawberry.netin hintoihin ja Keskisellä on edullisempaa. Sieltä olenkin ostanut kaikki tuotteeni ko. merkiltä, lisäksi laivalta olen joskus Ahavaa ostanut.

Käytiin tosiaan perjantaina pienellä luontoretkellä kotiseudun maisemissa mieheni kanssa. Ensimmäisen kerran vein hänet läheiselle joelle, mies oli harmissaan etten ole aiemmin häntä sinne vienyt. :D Ollaanhan me tässä jo 8 vai 9 vuotta oltu yhdessä, joten oli varmaan korkea aika. Lapsena kävin tuolla usein. :)
En olekaan teille esitellyt Icepeakin lenkkeilyhousuja ihan in action. Yläosan eli tuon takin taisin tilata Halensilta tuossa olikohan viime vuoden puolella.Kesällä käytän lenkillä ihan capreja ja t-paitaa mutta tällä hetkellä kelit eivät ole kauhean kesäisiä.
Syötiin kuitenkin ulkona terassilla eilen, vaikka satoi kaatamalla vettä. Hyvää se ruoka ulkona on kaatosateellakin. :D


Huomenna käynnistyy taas uusi viikko, are you ready for it? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti