torstai 29. toukokuuta 2014

Kuulumisia

Me täällä kissujen kanssa vietetään vapaapäivää, kun mieheni on töissä. Saadaan sitten huomenna viettää vapaata koko perhe, kun mieskin saadaan kotiin. :)
Johnnystä sain tänään hyvän kuvan. Haaveilee ihan selvästi, että kun tuonne ulos uskaltaisi mennä. Meidän kissut ei tuolla ulkona oikein viihdy, kaikki vieraat äänet pelottavat niin. Ja lisäksi varmaan eivät tykkää oikein niistä ulkoiluvaljaistakaan.


Olen niin ihantunut Lumenen uusiin kynsilakkoihin, ne pysyvät niin hyvin kynsissä. Kyse on siis näistä uusista gel effect -lakoista.


Ostin ensimmäisenä tuon vaaleanpunaisen ja se kestikin kynsissä ainakin 6 päivää. Ihan oikeasti, minulla ei ole mikään lakka pysynyt niin  hyvin kynsissä..ei edes Essie! Nämähän taitaa maksaa jotain 7€/kpl, joten ovat edullisempia verrattuna Essieen. Muutama päivä sitten ostin tuon hiekansävyisen kynsilakan, tästäkin tykkään kovasti.

Sand Glimmer - hiekka hehkuu nro 18.
Yhdestä kynnestä on lähtenyt pieni pala kynsilakkaa mutta laitoinkin tätä vain 2 kerrosta ja ilman päällyslakkaa. Nämä on ollut kynsissä varmaan nyt 3 päivää. :)
Tosi mukava käyttäää kotimaista kosmetiikkaa, muita Lumenen tuotteita en valitettavasti käytä niinkään. Varsinkaan ihonhoitotuotteet eivät sovi iholleni yhtään.

Tänne Vaasaan tuli muutama kuukausi sitten uusi kuntosali, jossa ei pidetä ohjattuja tunteja ollenkaan. Kuukausimaksu onkin tosi edullinen, vain 19,90/kk. Mieheni käy ko. salilla ja minäkin sitten ajattelin, että käyn testaamassa sen. Tuolla minun nykyisellä salilla on kuukausimaksu 59,90€, joten hintaeroa löytyy! En vain tykännyt sen uuden ja halvemman salin laitteista sitten yhtään! Ne on tehty ihan selvästi pitkille ihmisille, vaikka kuinka yritin säätää asentoa niin ei auttanut. Ei tullut siis siitä minun uutta salia, pitää edelleen maksaa aika suolaista kuukausimaksua tuonne toiselle salille. Senhän takia tuo kuukausimaksu on korkeampi, koska tuolla toisella salilla on ohjattuja tunteja ja toisella ei ole ollenkaan. Aika vähän minä niitä ohjattuja tunteja käytän, tykkään enemmän olla salin puolella. Pitäisi innostua jostakin uudesta lajista! Ehdotuksia?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti