tiistai 24. kesäkuuta 2014

OOTD

Oltiin eilen miehen kanssa kaupungilla tsekkailemassa, että oliko alkaneissa aleissa mitään mielenkiintoista. :)

Pyysin miestä ottamaan asukuvaa jo kotona ennen lähdettyämme mutta mies olikin puhelimessa koko ajan. Pyysin sitten pikaisesti ottamaan pari kuvaa kauppakeskuksessa, laatu nyt on vähän sitä sun tätä.

Tämä eka kuva on taas hauska, tuossa ihmettelen näköjään että ottaako se mies kuvaa vai ei. :D


mekko NewLook / housut Zizzi / takki Halensilta / laukku Guess / kengät Esprit

Tuo mustavalkonen mekko NewLookilta on varmaan vanhimpia vaatteitani NewLookilta, tuossa on siis yläosa valkoinen ja alaosa kokonaan musta. Kaulassani killuu iso timantti, jonka ostin H&M:ltä tuossa muutama päivä sitten. Tykkään tuosta kovasti, niitä olikin enää pari jäljellä liikkeessä. 

Minä löysin jotakin pientä Aukialta, sieltä saa nykyään myös Junarosea. Yksi rekki oli kokonaan -40% mutta harmi kun oli melkein vain S enää jäljellä. Hyvin oli siis tavara liikkunut. Ostin sitten -40% alennuksella yksinkertaisen paidan, jota voi pitää vaikka töissä.

Booztilla on sama paita tarjouksessa, KLIK.
Tuossa olkapäillä on tuollaiset koristukset mutta eivät ne paljon näy, varsinkin jos hiukset on auki. Paita on 100% puuvilla ja oli miellyttävä päällä, minä otin koon L. Hintaa paidalle jäi noin 20€, eli ihan mukava hinta. :)
3 kommenttia:

  1. Kivan erilaisia asuyhdistelmiä sulla. Taas tunnen itseni aivan avuttomaksi uusien yhdistelmien keksimisessä ja - hankkimisessa, itselläni aina se perussetti: farkut tai muut housut ja joku peruspaita. Voi itkut, milloin pitäisit stailausillan........

    VastaaPoista
  2. Heippa Riikka! :) Joskus oli puhetta Seinäjoen Zizzin edellisen yrittäjän kanssa stailausilloista mutta nyt tämän uuden kanssa ei ole ollut mitään puhetta. Sellainen olisi kyllä kiva järjestää. :) Mutta en tiedä kuinka moni asuu Seinäjoen alueella ja tulisi paikalle. :)

    VastaaPoista
  3. Niin, kaukana mäkin, mutta olispa kiva joku stailausjuttu vaikka shoppailun merkeissä jossakin. Mä olen niin onneton näissä... Tai sitten sun todellakin pitäis alkaa pitää nettipalvelua!

    VastaaPoista