torstai 12. kesäkuuta 2014

Tilaus Allbeauty

Tilasin tuossa muutama päivä sitten ent. Cheapsmellsiltä nyk. Allbeautylta pari juttua. Huomasin, että olen ollut pitkään ilman syväpuhdistavaa shampoota. Käytän kuitenkin melkein päivittäin hiuksissa muotoilutuotteita, niin syväpuhdistava olisi syytä olla hyllyssä. Kävin Emotioniassa katselemassa Paul Mitchelin tuotteita mutta siellä ei ollut ollenkaan valikoimissa syväpuhdistavaa ja lisäksi tietty hinnat oli paljon korkeammat kuin netistä tilattaessa. En sitten käynytkään enää muualla vaan kotiin päästyäni tein heti tilauksen netistä, helppoa.

Allbeautya  voin kyllä suositella. Monta kertaa olen tilannut ja aina on tilaus tullut nopeasti tai suhteellisen nopeasti. Tällä kertaa meni 5 päivää tilauksesta siihen kun paketti oli käsissäni. :)


Tilaukseen lähti lisäksi Chanelin musta rajauskynä. Minulla on aika vähän kokemusta Chanelin meikeistä, jokunen luomiväri minulla on kyllä ollut. Oli pakko tilata rajauskynä, koska omani oli ihan loppu. Tilaukselle tuli hintaa yhteensä 30€ postikuluineen, aika hyvin mielestäni. :)

Lisäsin blogikirppiksen puolelle pari juttua, sinne pääsee klikkaamalla banneria sivun oikeassa yläkulmassa.

Nyt katsomaan Emmerdalea! :)

3 kommenttia:

 1. Tuleekos nää tuotteet UK:n sisältä vai sieltä veroja kiertävältä saarelta mistä mm feelunique ja muut? Eli siis onko ollu tullin kanssa ongelmaa?

  VastaaPoista
 2. Minä en ainakaan ole koskan joutunut maksamaan mitään ylimääräisiä veroja. Usein tuotteet tulee useammassa paketissa, paketissa on mainittu tuotteiden arvo. Tällä tavalla he ilmeisesti kiertää sitten ne verot asiakkaan puolesta?

  VastaaPoista
 3. Hei!

  Tilasin ko paikasta 1.12.2014 tuotteita ja suurin osa on vielä saamatta.

  VastaaPoista