maanantai 16. kesäkuuta 2014

Weekendistä

Niin taas viikonloppu tuli ja meni.
Minä olin koko weekendin tuolla Tuurissa. Miehellä oli kiireitä oman harrastuksensa parissa ja huomasinkin lehdestä torstaina, että Kyläkauppa järjestää MiljoonaKirppiksen taas lauantaina. Päätin sitten, että sinne minä menen. Yhden kerran aikasemminkin olen ollut siellä ja ihan hyvin tuli myyntiä. Nytkin tuli ihan hyvin myyntiä, jaksettiin äidin kanssa olla siellä klo 8-14:30. Tuuli oli tosi kova, vaaterekki meinasi kaatua muutamaan otteeseen. Se tuuli oli aika kylmä, oli pakko mennä välillä lämmittelemään autoon. En ollut ehkä pukeutunut kaikkein viisaimmin olosuhteisiin nähden, nythän on sentäs kesäkuu!

Meidän myyntipaikka.

Aurinko paistoi myyntipäivänä mutta silti oli kylmä!

Tykkään tosi paljon käydä myymässä kirppiksillä kesällä. On tosi mukava kohdata ihmisiä ja tietty yrittää myydä omia tarpeettomia tavaroita. :) Nytkin meidän myyntipaikasta osti yhdet kengät Ukrainasta Suomeen muuttanut mukava nainen, hänen kanssaan puhuttiin ihan suomea. Hän on asunut täällä vasta reilun vuoden mutta ihan hyvin hän ymmärsi ja me ymmärsimme häntä. Olisi mukavaa ollut kuulla hänen elämästä enemmänkin, ehdottomasti!

Menin sitten heti tuhlaamaan rahoja Keskiselle, yllätyin kovasti kun huomasin Victoria´s Secretin tuotteita kempparissa. En ostanut noista mitään, jostain syystä esimerkiksi VS:n vartalorasva aiheutti minulle näppyjä. Tuoksut noissa tuotteissa on kyllä ihan taivaallisia. Muistan parhaiten Dubain VS:n myymälän..se oli niin iso! Oikeastaan olen kyllä käynyt New Yorkin VS:n myymälässä myös ja se oli kyllä vieläkin isompi. Harmi kun nuo alusvaatteet on niin pientä kokoa, että ei ole minun juttu ollenkaan. Kauniita ne on kyllä! Mikähän siellä on muuten suurin kuppikoko rintaliiveissä? Silloin New Yorkissa niitä katselin ja kaikki kuppikoot näytti niin pieniltä, että en edes ajatellut sovittamista.


Migreeni tuli kylään tuossa viikonlopun aikana myös, se ei olekaan hetkeen vieraillut päässäni. Hyvä niin, on se niin ärsyttävä sairaus. Minun kohtaus ei ollut ollenkaan pahimmasta päästä, ihan Panadolilla meni ohi ja nukkumalla tietty. Minulla ne auttaa aina, varsinkin lepääminen! Tiedän varmaankin, että mikä tuon kohtauksen aiheutti tällä kertaa. Jännitys pääsi laukeamaan yhden asian kohdalla, niin se oli aika suurella varmuudella se syy.

Olisiko teillä ehdottaa postausaiheita? Mistä erityisesti haluaisitte lukea? Kertokaa rohkesti! :)


6 kommenttia:

 1. Ruokapostaukset olis kivoja, millainen on teidän arkiruoka, kauppakassin sisältö, tms? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan normaalia ruokaa täällä syödään. Mies syö yleensä töissä, joten minä kokkaan sitten eväät mukaan töihin itselleni. Aika tylsästi syön..kanaa tai tonnikalaa. :) Eilen oli tosin poikkeus, alkoi tehdä ihan kauheasti mieli nakkikastiketta ja perunamuusia, piti sitten niitä tehdä. :) Itse teen yleensä kaikki, en harrasta eineksiä. :)

   Poista
 2. Moikka Satu, kaikki posttauksesi ovat olleet mielenkiintoista luettavaa��. Jatka vaan sanaan tyyliin ��

  VastaaPoista
 3. Päiväni kuvina ois hyvä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhden kerran olen sellaisen jo tehnytkin. :) Ne on vaikeita toteuttaa..aamulla muistaa ihan ottaa kuvia vielä mutta sitten iltapäivästä ne unohtuu. :(

   Poista