lauantai 7. kesäkuuta 2014

Essentials

Heippahei!

Olin tänään pihahommissa sellaiset 3 tuntia, hyvää hyötyliikuntaa. Oli just sopiva keli, ei liian kuuma eikä liian kylmä. Meidän ruohonleikkuri oli rikki ja ruoho ehti kasvaa ihan liian pitkäksi. Nyt sitten sen sai kärsiä, kun piti käydä haravalla kaikki ruohojätteet läpi ja viedä ne pois. Sitten istutin vielä kukan etuterassille homman päätteeksi.
Mies on ollut kipeänä jo useamman päivän, joten olen ihan puuhaillut täällä kotona vain kaikkea. Ei ole oikein tullut käytyä missään, kun tuota miestä pitää hoivata. :)

Kävin eilen kuitenkin kaupungilla ostelemassa kosmetiikkaa, ihan sellaisia perusjuttuja.


Lancômen pakkaus oli tarjouksessa Emotionissa, sain lisäksi tuosta vielä lisää alennusta yhdellä kupongilla niin maksettavaa jäi vain pari kymppiä. :) Nuo on just hyviä matkalle ja tuota kosteusvoidetta käytän muutenkin kokoa ajan. Pakkauksessa on siis meikinpoistoaine, kasvovesi, kasvojen kosteusvoide ja vartalorasva. Tiedättekö miksi tuo vauvatalkki on tuossa? :D Jossakin lehdessä tms oli juttua kuinka tuolla saa pidemmät ripset. Äitini vinkkasi tuosta minulle ja kokeilinkin jo yhden kerran tuota, toimii! Ensiksi laitetaan ripsari normaalisti ja sitten topzilla töpötetään tuota talkkia ripseen ja sitten vielä ripsaria päälle. Kokeilkaa! :)
Kicksistä ostin tuon dödön, söpöjä nuo Kicksin purnukat.

Napsin kuvaa noista Hortensioista, jotka istutin jo toukokuun puolella. Ei ole ainakaan vielä kukat kuolleet, jee!


Otin kuvaa myös nopeasti asustani, jossa kirmailin kaupungilla.Tuon raitatopin ostin aika kauan aikaa sitten Lontoosta H&M:ltä. Muistankin vieläkin sen hetken, Lontooseen ikävä! Tuo kaapu mikä lie on Lindexiltä, viime kesänä taisin sen ostaa. Tässä vielä kuvaa tuosta takaa, jossa on tuo ihana pitsikuvio.


Nyt alan katselemaan James Bondia, vaikka onhan tämäkin leffa tullut jo aiemmin yhden kerran katseltua. :)

2 kommenttia:

  1. Kerrotko sitten miten toimiva/minkä tuoksuinen (jos sulla ei ole ollut aikaisemmin) tuo Kicksin dödö on? Mun vakiodödö lopetettiin, eikä ole löytynyt sopivaa tilalle.
    Tuota "kaapua" katsoin jo "sillä silmällä" jos joskus päätyisi kirpparin puolelle...; )
    -B-

    VastaaPoista
  2. Olen yhden tuollaiset dödön käyttänyt jo aiemmin, tykkään ainakin tuoksusta ja on ainakin minun kainaloissa toiminut hyvin. :) En ainakaan vielä ole laittamassa sitä kaapua myyntiin. ;)

    VastaaPoista