sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Jännitystä elämään

No huh! Oli jännitystä tänään, kun oltiin miehen kanssa ajelemassa. Oltiin käyty Raippaluodon sillalla ja olimme tulossa takaisinpäin Palosaaresta Kivihakaan päin. Ihmettelimme, kun siinä yhtäkkiä oli kauheasti poliiseja ja näyttivät kovasti etsivän jotakin. Ajoimme totta kai tosi hiljaa ja välillä olimme ihan pysähdyksissä, kun autoja oli siinä jonossa aika paljon. Minä olin ratissa ja käännyin sanomaan miehelleni jotakin, kun siinä samassa näen jotakin isoa ja ruskeaa juoksevan meidän autoa kohti! Siellä oli hirvi ja se oli kovasti tulossa meidän autoa kohti, ajoin sitten eteenpäin kun justiin jono lähti liikkumaan. Se hirvi meni ihan meidän auton takaa sukeltaen viereiseen metsään. Kyllä säikähdin, en ole nähnyt hirveä ennen noin läheltä. Mies ei nähnyt sitä hirveä ollenkaan, ihmetteli vaan kun jäin suu auki tuijottamaan ja sitten huutamaan. :D Onneksi selvittiin säikähdyksellä!

Kelataan vähäsen aikaisempiin tapahtumiin nyt. :) Aloiteltiin päivä mukavasti menemällä Rossoon syömään, mies voi jo paremmin niin lähdettiin neljän seinän sisältä pois. Rosson raastepöytä on muuten historiaa (lounaan yhteydessä vielä saa!), en tykännyt yhtään nykyisestä tarjonnasta. Annoinkin palautetta ja en ole kuulemma ainut, jotka ovat jääneet kaipaamaan vanhaa raastepöytää.Lohikeittoa..nami nami.
Jälkkäriäkin otettiin tällä kertaa. :)
Sitten pyörittiin keskustassa ja rannalla. Päätettiin lähteä Raippaluodon siltaa ihailemaan ekaa kertaa tälle kesälle. On tämä Vaasa vaan niin kaunis paikka. Tai no teknisesti se silta on kyllä Mustasaaren puolella mutta anyway. :)
Tälläinen kiitos tännekin suunnalle!
Oli kiva päivä. Nyt pitäisi vielä mennä jatkamaan pihatöitä, trimmerille on meinaa hommaa tuolla!

2 kommenttia:

 1. Oon varmaan kommentoinut tän ennenkin, mutta ollaan ihan pelottavan samannäköisiä. Avomiehellekin menee ihan täydestä omina sun kuvat, jos ei anna hirmu tarkkaan tiirailla.

  Samannäköiset silmälasitkin vielä kaiken kruununa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä haluan nähdä peilikuvan itsestäni, laita kuvaa osoitteeseen bunnymode@gmail.com :D

   Poista