torstai 5. kesäkuuta 2014

Newlook Inspire

Väsyttääkö teitä kuumalla säällä? Minulla meinaa ihan väkisin mennä silmät kiinni tässä koneen äärellä, sisällä on lämpöä varmaan joku 25 astetta ainakin. Kylmää vettä olen tässä litkinyt menemään, että jos toisi piristystä.

Tein eilen taas pitkästä aikaa kunnon kierroksen Newlookin, Evansin, Asoksen ja Yoursin sivuilla. Ja tuli muuten kauhea hinku päästä Lontooseen, kun katsoi tuota uutta 24 sarjaa, sehän on kuvattu ihan oikeasti Lontoossa. On tuo 24 vain niin koukuttava sarja, taidolla tehty.
Mutta siis niin, pahiten koukutti nettisurffailun jälkeen NewLookin vaatteet. Evansilta en löytänyt oikein mitään, sinnekin on muuten tullut Junarosea myyntiin. Tuota Junarosea myydään kyllä todella monessa paikassa, ovat saaneet hyvin merkkiä jakeluun.

Tässä kuitenkin Nyt pelkästään Newlookin vaatteita, jotka ottivat parhaiten omaan silmääni tuolla sivuilla. 

1&2
1 & 2
1 2 3
1 2 3
Mielestäni herkullisia ja naisellisia vaatteita, voisin tilata nuo kaikki. Näitä kaikkia kollaasin vaatteita pystyy yhdistelemään mielensä mukaan.

Mistä sinä pidit eniten? :)

2 kommenttia:

  1. Laita puhdistamaton merisuola tai himalajan suola puol teelusikallinen/litra. Suolaarvot tippuu jos juo liikaa vaan puhdasta vettä. Kokemusta on... olin ennen kesäsin monta kertaa tiputuksessa sairaalassa. Tsemppiä.

    VastaaPoista
  2. En juo päivässä kuin sen 2L vettä, sehän on ihan se suositeltu määrä. :)

    VastaaPoista