tiistai 3. kesäkuuta 2014

OOTD

Kävin tässä asussa hoitelemassa taloyhtiön asioita. Mielenkiintoista hommaa hypätä erilaisissa maalausliikkeissä hakemassa tarjouksia. Taitaa se netistä tilaaminen olla tämänkin kohdalla se edullisin vaihtoehto! Pitää nyt vielä vähän pyöritellä noita tarjouksia mutta nettihinnat oli ensivilkaisulla edullisia ja rahtikaan ei maksaisi mitään.

Tykkäsin paljon tästä asusta, varsinkin noista Vagabondin kengistä. Niillä on niin hyvä kävellä tuon kiilakoron ansioista, heti tuli erilainen ryhti kun yleensä pitää ballerinoja.

jakku Usasta hankittu / tunika Zizzi / housut H&M+ / kengät Vagabond / laukku Guess


Tuo pinkki tunika on Zizziltä, ostin sen nyt viimeksi kun kävin Seinäjoella. Minä kävelin tämän tunikan ohi ja en edes katsonut sitä siinä pöydällä. Zizzin kauppias sitten kehotti tätä kokeilemaan ja tykästyinkin tähän. Tunika on puuvillaa ja on ohut ja kevyt päällä. Pirteästä väristä tykkään myös tosi paljon! Kauluksessa on kaunis koristus, tuossa lähikuvassa sen huomaakin paremmin.


Kynsissä on uusin hankkimani sävy Lumenen gel effect -sarjasta, kissankellot on tuon sävyn nimi. Toivottavasti tämä pysyy kynsissä yhtä hyvin kuin muutkin tähän asti. :) Tuon sormuksen olen ostanut joskus H&M:ltä.


Tässä kuvassa näkyy tuo kaulus paremmin. :)



Sellaista asua, mitäs tykkäsitte? :)

5 kommenttia:

  1. Onko tunika niin ohut että rintaliivit näkyvät läpi ? Muistuttaa äitiysvaatetta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuolla tekstissä mainitsinkin, että matsku on ohutta. Juuri sellaista sopivaa kesään. Kiitos mielipiteestäsi. ;)

      Poista
  2. Jakku on aivan IHANA! Saisikohan mistään tilattua tuon tyylistä? Olen ihaillut blogissasi toistakin jakkua, joka taisi myös olla Usasta hankittu...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen kyllä pitänyt tuota jakkua enemmän kuin laki sallii. :D Tarkoitatko sitä sinistä jakkua, se on samasta liikkeestä kuin tuo mustavalkoinenkin. Molemmat kivaa pehmeää matskua. Huomasin tuolla Newlookin sivuilla, että sinne oli tullut kivoja kesäisiä jakkuja myyntiin http://www.newlook.com/shop/inspire-plus-sizes/jackets-and-coats/inspire-mint-green-waterfall-blazer_306028037
      Omasta mielestä nuo nättejä, ei vain tiedä sitten istuvuudesta. Mietin tilaamista...

      Poista
  3. Pitääpä katsastaa :) just sitä sinistä tarkoitin! Asokselta tuli juuri tilattua, jospa uudestaan kun tulee kesälomarahat ;)

    VastaaPoista