torstai 26. kesäkuuta 2014

OOTD and our lovely cats

Sain tänään napattua söpöimmän kuvan meidän kissuista, ja mikä parasta molemmat on samassa kuvassa! Ensiksi meille tuli vuonna 2009 Elvira ja sitten vuonna 2010 Johnny. Nämä kaksi eivät ole koskaan ole olleet mitään ylimpiä ystävyksiä, joten oli ihan ihmeellistä kun Johnny meni tänään ihan vapaaehtoisesti Elviran viereen nukkumaan!

Voi rakkaat, söpösti siinä yhdessä.
Tein "löydön" omasta vaatekaapistani tänään. En ole pitkään aikaan käyttänyt Zizzin liehuvahelmaista tunikaa. Syy oikeastaan siinä, että tunika on revennyt takaa saumasta ja en ole sitä viitsinyt/ehtinyt/jaksanut jne. korjata. Miten voikin olla niin vaikeaa tarttua neulaan ja lankaan? Tai no oikeastaan olen yrittänyt korjata sitä repeämää liimakankaalla mutta ei auttanut. Tänään laitoin kuitenkin tunikan päälle, koska minulla oli bolero päällä ja repeämä ei näkynyt minnekään. :)


"Kattokaa nyt kun tätä helmaa riittää".


Olen jumittunut pitämään noita Zizzin housuja taas ja samoin tuo Guessin laukku on ollut käytössä jo monta viikkoa. :) Jalassa oli nyt uudet kengät, jotka tuli siis erehdyksessä Ellokselta. Alunperin olin tilannut Espritin ballerinat, jotka eivät sitten koskaan tulleet. Mutta hyvä noin, hienot ballerinat nuokin on.

Syyskuussa on tulossa hienommat juhlat, pukukoodi on musta puku. Taas alkaa juhlamekon metsästys. :D

9 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Eikö olekin, kerrankin sain ne samaan kuvaan. :D

   Poista
 2. Tilasin sitten sen saman Ellos takin minkä sinäkin olit tilannut, mutta mustana. Minustakin malli on kiva. Mutta... Oletko keksinyt mitään ratkaisua sille helman nauhalle. Roikkuu nimittäin ainakin minulla ärsyttävän alhaalla. Yritin sitoa sitä, mutta ei näyttänyt kauhean kivalta, joten jatkan ongelman ratkaisun etsimistä. :) Kerro jos sinulla on jotain vinkkejä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin niitä oli mustakin, en muistanutkaan! Minä kuule ihan säikähdin sitä pitkää nauhaa, kun lähdin lenkille. Se meinaa osui jalkaan ja en ollut jotenkin huomannut sitä nauhaa ollenkaan, oli ihan varma että nyt joku eläin hyökkäsi jalkaan. :D En oikein ole keksinyt sille mitään sitomistapaa, olen antanut roikkua ihan siinä vaan normaalisti. Ootko tykännyt takista? :)

   Poista
 3. Voi mitä ihania karvahanureita! :) Täältä löytyy samanmoinen harmaa karvakasa, mutta maatiaisena. :) Toivon heistä omaa postausta! :)

  VastaaPoista
 4. Minkä rotusia kissat ovat? Aivan ihanan näköiset!

  VastaaPoista
 5. Persialaisiahan nuo näyttäis olevan.

  Hihi, ihan ku kaks karvalakkia <3

  T. toinen anonyymi

  VastaaPoista