perjantai 23. toukokuuta 2014

OOTD

Olin tänään tuolla Seinäjoella pyörähtämässä tapaamassa hyviä ystäviä. :) Kävin muutamassa kaupassa ja Zizzillä tietty. Sinne oli tullut taas kaikkea kivaa, nyt mieli teki kirkkaita värejä! Niitä sitten löytyikin, lisäksi siellä oli hyvä tarjous kantiksille ota 3 maksa 2. :)


Tässä vähäsen teaseria uusista hankinnoista. Nuo täplikkäät leggarit näin Zizzin yrittäjällä itsellään jalassa ja halusin ehdottomasti samanlaiset. Nyt ei mies ehtinyt ottamaan asukuvia uusista vaatteista mutta onneksi päivän asusta hän ehti ottamaan pari räpsyä.

Tänään oli niiin lämmin ilma ainakin täällä suunnalla ja varmasti muuallakin. Piti sitten laittaa mahdollisimman vähän ja ilmavaa vaatetta. Meinasin ensiksi laittaa maximekkoa mutta sitten muistin tämän puuvillaisen ilmavan paidan ja se pääsi päälle. Tilasin tämän paidan muistaakseni Halensilta viime vuonna.


Hyvin yksinkertaista vaatetta siis tänään päällä, eikä tullut kuuma! Suomen kaupoissa ei ole niinkään ilmastointia, ainakaan vaatekaupoissa. Onneksi Zizzillä oli tuulettimet ja raikasta vettä saatavilla, niin jaksoi sovitella.


Huomenna sitten jännitetään lätkää. Olen kyllä varma, että leijonat vie voiton Tsekistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti