lauantai 24. toukokuuta 2014

OOTD (with new Zizzi)

Harmittaa, että heti kun ulkona viettää pitemmän aikaa, niin allergiset oireet nostaa päätään. Eikö se koivun kukinta pikku hiljaa ala olemaan jo ohi?

Laitoin tänään heti päälle eilisen hankintani Zizziltä. Tarkoitus olisi tässä pian lähteä pyörällä käymään ainakin kirppiksellä. Kesäkukkasia tekisi mieli hankkia, tosin ensi viikolla on yöksi luvattu vain +5. Tuskin kuitenkaan kukkaset palentuu, kun plussan puolella pysytään?

Tämä Zizzin uusi toppi on vilponen ja ihanan raikas väriltään. Aika sporttinen asu, koska pyörän päälle tarkoitus tosiaan mennä vielä. Alaosanan on Davidin treenitrikoot, nämä on kuumalla kelillä hyvät, koska siirtävät kosteutta iholta pois.En laita tähän päälle tosiaankaan mitään boleroa, koska ulkona on kuuma. Juuri eilen Zizzillä puhuttiin tästä, että saa ne käsivarret näin kuumalla näkyä (ja muutenkin). Jos se on jollekin ongelma, niin sitten se on hänen oma ongelma.

Kengät jalassani on muuten Crocsilta, heillä on kyllä hauskoja malleja. Nämä taisin ostaa jo viime vuonna, pyöräillessä usein käytän näitä. Pysyvät hyvin jalassa ja ilmastointi pelaa. :)

ps. lisäsin Bunnymoden kirppikselle myyntiin Monsoonin mekon. Klikkaa banneria sivun oikealta puoleta.

1 kommentti:

  1. Arvasin että tuo väri sopii hyvin sulle! Ihana tuo kirppiksen mekko, mutta taitaa olla jo myyty
    sitten viikon päästä, kun rahatilanne kohenee... : (
    -B-

    VastaaPoista