torstai 8. toukokuuta 2014

Back here

Tulipas tässä taas vietettyä pitkä aika poissa blogin parista. Olen kyllä täällä käynyt mutta ei ole oikein tullut aikaseksi kirjoittaa mistään.Tuli varmaan sellainen tukos kirjoittamisen suhteen, ei vain tullut sanoja. Ihan hyvääkin varmaan tekee olla hetken poissa blogin parista.

Asukuvia tuli tänään otettua. Menin kaupungille hoitelemaan asioita ja käymään työpaikallani tässä asussa. Odottelin sitten, että mieheni tulisi kotiin ja ehtisi ottaa pari kuvaa asustani. Ehdin sitten siinä välissä sotkemaan tuon tunikan, kun kokkasin ruokaa. Älkää siis välittäkö tuosta tahrasta, ihan vettä vain se. Se ei siis ollut siinä päivällä kaupungilla käydessäni. :D
jakku Halens / tunika Evans / housut H&M+ / ballerinat Esprit

Tänään sitten jänskätään Euroviisujen parissa. Mielestäni Softenginen biisi on paras ikinä Suomen ehdokkaista noissa viisuissa. Se jää soimaan päähän ja on niin tyylikäs biisi. Olen varma, että finaaliin mennään. 

Minulla on tässä mietteissä, että tekisin kollaaseja toimistopukeutumisesta. Itselläni se on taas ajankohtaista ja kesäkin vielä tulossa...iik. Olisiko teillä kiinnostusta kollaaseihin, onko siellä muita toimistorottia? ;)

Viikonloppuna juhlitaan sitten äitejä, mennään käymään molempien äitiemme luona tietty. :)

2 kommenttia:

  1. Kollaaseille iso kyllä! Minulle toimistopukeutuminen on aina aiheuttanut eniten haasteita, joten olisi kiva nähdä kuinka muut pukeutuvat siistimmin.

    - ceaa

    VastaaPoista
  2. Täältä myös kollaaseille iso kyllä!

    T: Toimistorotta

    VastaaPoista