sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Kukkasia ja asukuvaa

Yes, helle helpotti. Eilen täällä meillä sisällä oli niiin kuuma ja tietty ulkona myös. Nukkumisesta ei oikein meinannut tulla aluksi mitään, inhoan nukkua kuumassa! Mutta samat ongelmat ne on muillakin, että ei saa valittaa. :D Sellainen nätti ilma ja sopiva joku 23 astetta on ihan ok. Olin ihan varma eilen, että nyt iski flunssa mutta allergisia oireita ne taas taisi vain olla kun nyt on ihan ok olo.

Laitoin tänään päälle uudet Zizzin leggarit tai oikeastaan nämä muistuttaa enemmän sukkahousujen matskua. Vähäsen pelottaa, että kuinka nämä kestää kun ei ole kankaasta kyse. Mutta tosi kevyet ja ihanat päällä! Minä otin kokoa 48-52. Toinen vaihtoehto taisi olla 52-56.

neuletakki Gossip / mekko Forever21+ / leggarit Zizzi

Mies halusi ottaa kuvan hänen tekemänsä hyttysverkon edessä. Meillä täällä alakerrassa ei voi tuulettaa ovea pitämällä auki, koska on kaksi tuollaista vikkelää kissua. Yläkerran makuuhuoneessa on meillä samanlainen mutta vain muovisena, saa paremmin nukuttua kun voi viilentää makkaria. Se muovinen maksoi melkein 100€ ja nyt mies tokaisi, että pitää saada edullisemmin alakerran oveen se verkko. Minä sitten kävin hakemassa puukeskukselta puut ja K-raudasta verkot ja mies alkoi hommiin. Maksoi koko juttu nyt vain 30€, eli tuli paljon edullisemmaksi. Tuli siitä hieno, kissut on koko ajan tuon avoinaisen oven edessä tuulettamassa itseään ja kuuntelemassa luonnosta tulevia ääniä. 


Meillä on huomenna taloyhtiön kokous täällä meidän asunnossa, kävin hakemassa kahvipöytää varten neilikoita. Ulos  ruukkuihin ostin aiemmin jo muuten hortensioita, niitä minulla ei aiemmin olekaan ollut. Toivottavasti kestävät hyvin, usein minun kukille on käynyt huonosti. En tosiaankaan ole mikään viherpeukalo mutta yritän. :)





17 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää! Olet hoikistunut!:)

    VastaaPoista
  2. Mitä kokoa tuo sun mekko on? Ihana, haluan samanlaisen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Forever21 + koko se on 3X. Siellähän lähtee useimmiten tuosta 1X, 2X ja sitten 3X.
      Ostin sen meidän häämatkalta Miamista viime syyskuussa, niitä ei varmaan enää ole saatavilla. :(

      Poista
  3. Kiva asu ja kauniita kukkia. :) Olen muuten aina luullut, että te asutte omakotitalossa! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Elena. :) Tämän meidän asunnon ulkonäkö saattaa kyllä hämätä, ei tämä kyllä näytä yhtään perinteiseltä rivitalolta. Tässä taloyhtiössä on kaksi taloa, joissa on vain yhteensä 5 asuntoa. Nämä on rakennettu pohjalaiseen tyyliin, näköä ja korkeutta löytyy. Tykkään. :)

      Poista
  4. Liian syvä maljakko kukille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Halusin kokeilla jotain erilaista vaihteeksi. :)

      Poista
  5. Minkä verran nuo leggarit maksoi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taisivat olla 16,90€. :) Noiden kanssa pitää pitää aika pitkää tunikaa/mekkoa, koska tuo kuvio ulottuu vain reiteen asti. Jännä juttu, että sitä kuviota ei ole jatkettu ylös asti. :D

      Poista
    2. Ei ollenkaan paha hinta, pitääpä käydä katsomassa löytyisikö kempeleestä.
      Jännä tuo väritys kyllä, mutta materiaalinkim vuoksi suosin varmaan polvipituista mekkoa noiden kanssa.
      Koosta vielä, onko nuo miten joustavat? Olen ehkä hieman isompi kuin sinä, niin arvon vähän kokojen välillä. Pysyvätkö muuten hyvin ylhäällä vai alkavatko valua?

      Kiitokset avusta. :)

      Poista
    3. Minulla on koko 48-52 ja ovat juuri sopivat. Seuraava koko on muistaakseni 52-56, minulle ne olisivat olleet varmaan liian isot. Nämä kyllä venyy ja paukkuu. :D Nousevat hyvin ylös ja eivät lähde valumaan alas, ei ainakaan minulla. Olisipa kaikki sukkahousut yhtä mukavia. Tuo matsku muistuttaa siis ihan sukkahousuja, eivät ole hiostavat. Näitä oli muuten seeprakuvioisia myös, nekin oli hienot.

      Poista
  6. Heippa täältä liki naapurista! :) Voisikohan näppärä miehesi tehdä mullekin tuollaisen verkko-oven, maksua vastaan tietenkin. Tarve olisi kova ihan sisätilaan yhteen huoneeseen jonne mulle tulee hoitokissoja kissatalolta ja olis kiva nähdä niiden touhuja mutta en voi kokoajan antaa omieni mennä sekaisin hoidokkien kanssa. :) Terkuin Tiina Kiilapalstalta Huutoniemeltä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No heippa! Olipas kiva saada kommenttia näin läheltä. :D Mieheltä kysyin tuosta asiasta mutta en saanut suoraa vastausta. :(

      Poista
  7. Hei nou hätä! Ihmeiden aika ei ole ohi ja sain itse värkättyä sellaisen verkko-oven! Juhuu! =) Kaunis se ei ole mutta asiansa ajaa. Kiitos kuitenkin! =) Tiina Hutskilta mut ei siis sieltä sairaalasta ;)

    VastaaPoista