lauantai 30. elokuuta 2014

Terveisiä Tampereelta!

Tässä tunti sitten kotiuduttiin Tampereelta, lähdettiin sinne aikaisin aamusta tarkoituksena kiertää Ikea, Bauhaus ja Stockmann + mahdollisesti Ideapark. Tuo viimeiseksi mainittu jäi ajan puutteen vuoksi pois mutta ei nyt niin haittaa. :)

En ole koskaan ennen käynyt Bauhausissa mutta nyt sekin tuli koettua. Meillä on tarkoitus tehdä remppaa täällä alakerrassa ja sen takia sinne mentiin käymässä. Hieno tapetti löytyi keittiöön ja katseltiin lisäksi laattalattiaa keittiöön + eteiseen, lisäksi tapettia olohuoneeseen. Oikeastaan kaikki löytyi sieltä mutta ostettiin nyt vain keittiön tapetit, muut sitten käydään varmaan hakemassa lähempänä remppaa. Käydään täällä Vaasassa vielä kiertelemässä paikkoja, pitää olla niin varma sitten niistä päätöksistä! Mukavaa hommaa kyllä, tykkään sisustamisesta hurjasti. Meillä menee miehen kanssa maku niin hyvin yksiin, että ei tule kyllä riitoja ainakaan sen takia. :)

Ikeassa löytyi juuri täydellinen "penkki" sängynpäätyyn, siihen saa laittaa päiväpeiton. Tähän asti se on pyörinyt lattialla, kun ollaan menty nukkumaan. Ollaan etsitty siihen jo hetken aikaa juuri tuollaista penkkiä, saattoi olla uutuus Ikeassa tuo penkki kun en aiemmin ole sitä nähnyt. Otan siitä kuvia, kun ehdin. Mies sen kokosi jo hetki sitten, nopeaa toimintaa. :)

Stockmannin kuvastosta näin Pentikin lampunvarjostimen juuri sen värisenä kun halusin, oli siis tarjouksessa. Oli sitten se pakko mennä hakemaan Stockalta, tykkään niin käydä tuolla. Melkein Tampereen tavaratalossa enenmmän  kuin Helsingin, mikähän siinäkin on?
Mieskin teki hyviä löytöjä, vaatteita osti hyvin hinnoin. :)

Oli siis oikein onnistunut reissu, minäkin pääsin hiplaamaan niitä Michael Korsin laukkuja!


Tuossa kädessäni on Korsin laukku, josta juuri postasin. Olisi se niin mahtavaa, jos olisi niin paljon rahaa että voisi ostaa 350€ laukun tuosta vain. Sinne se jäi kuitenkin odottamaan toista ostajaa. :(

Päälläni oli muuten NewLookin tunika/mekko, Seppälän housut ja tuo ihana H&M+ farkutakki. Väripilkkuna oli H&M:n statement -koru, joka näkyy valitettavasti huonosti tuossa kuvassa.
Jalkoihin sujautin nuo Adidaksen mahtavat citytennarit, kun tiesin tänään tulevan paljon kävelyä.
7 tuntia hurahti kaupoilla, kyllä siinä tuli käveltyäkin. :)


6 kommenttia:

 1. Ihana laukku - kelpaisi kyllä minullekin :-). Näytähän sitten kuvaa tapetista ja muista ostoksistamme.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tapetista varmaan laitan kuvaa, kun se on seinässä. :)

   Poista
 2. Ai Tampereen Stockallakin on Korseja, sinne! :D Tampereella on myös ihana laukkuliike Cotton, aika lähellä Stockaa, siellä on Korseja, MBMJ ja Tory Burcheja mm.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin siellä oli, saattaa tosiaan olla ettei ole aiemmin ollutkaan. Käyn tuolla niin harvoin, että en oikein tiedä. :)

   Poista
 3. Hei! Voisitko kertoa omasta koulutuksestasi? Millaisia harrastuksia sinulla on tällä hetkellä? Olisi mielenkiintoista tietää :)

  VastaaPoista
 4. Heippa! Olen koulutukseltani merkonomi ja tradenomi, olen lisäksi käynyt erinäisiä kursseja esim. yrittäjyyteen liittyviä. On minulla on liiketoimintasuunnitelmakin tehtynä mutta ei vielä toteutettuna. :D Harrastuksina tällä hetkellä sisustaminen, kaikki ylimääräinen aika menee rempan suunnitteluun. Esimerkiksi pelkän tapetin valitsemiseen saan kulumaan paljon aikaa! Liikkuminen ja lukeminen on jäänyt nyt vähemmälle mm. töiden takia.

  VastaaPoista