keskiviikko 13. elokuuta 2014

Another OOTD

Tuoretta asukuvaa otettiin tuossa äsken pihalla, kun lähdettiin käymään parissa kaupassa.
Mies otti järkkärillä kuvia, toivottavasti ovat parempia kuin aiemmat. Harvinaista herkkua tuo meinaa, että otetaan sillä asukuvia. Nytkin kamera oli miehen harrastuksen takia matkassa mukana, muuten olisi varmaan otettu ihan vain pokkarillani kuvia.Tuon hieman läpinäkyvän tunikan ostin muistaakseni Dubain NewLookista, se on takaa valkoinen ja pidempi kuin edestä. Tuo oli niin minun näköinen ja olikin viimeinen kappale..ja vielä tarjouksessa. Olen ihan ihastunut noihin uusin Seppälän GG:n housuihin, taidan mennä ostaa toiset samanlaiset talvea varten!
Tunikan päällä oleva bolero on Zizzin Zay -mallistoa, tykkään tuosta pitsisestä selästä. Jotakin jujua täytyy vaatteissa olla.

Tukka on vain hätäisesti laitettu parilla pinnillä kiinni, lähdettiin ex tempore kaupoille äsken ja tukka jäi koti lookiin.


Nyt tuli ihan hirmuinen väsymys. Eilen tein sen virheen, että otin tunnin päikkärit ja sitten yöllä en saanutkaan nukuttua ollenkaan. Tässä on ollut jänskiä päiviä nämä pari viimeistä, joten sekin on varmaan vienyt yöunia jonkin verran.

Entä miten siellä ruudun toisella puolella? Onko uni maittanut nyt kun ilmat ovat viileämmät? :)

6 kommenttia:

 1. Hyi miten näkyy läpi tosta paidasta. Näkyy rintsikat selvästi.

  VastaaPoista
 2. Minä olen myös tehnyt päiväunivirheen jo kahdesti tällä viikolla. Yöllä ei meinaamillään saada sitten unta.. herätys kello 5, mutta silloin käynnissä makein uni. Muuten ei oo kyllä valittamista, kun on viileää ja pimeää yöllä! Nätti ja kekseliäs asu! -E

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nukuin viime yönä 10 tuntia, oli ihanaa! Kunnon yöunia olikin jo ikävä. :)

   Poista
 3. Mikä huulipuna sulla on tässä?
  -B-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Inglotin huulipuna, se jonka ostin Las Palmasin myymälästä.:)

   Poista