perjantai 15. elokuuta 2014

I was shopping

Olin tänään viettämässä hyvin ansaittua vapaapäivää, missä muualla sen viettäisin kuin kaupungilla pyörien. :D No ei vaiskaa, kyllä keksin paljon muitakin kivoja paikkoja viettää vapaapäivää mutta tänään näin. Kävin myös hakemassa uuden kuorman veljeni tavaroita kirppistä varten, kävin ne jo viemässä kirppikselle. Nyt myynnissä miesten laadukkaita vaatteita koossa s/m ja lisäksi kodinkoneita (vedenkeitintä ym.).Myyntipaikka SuviKirppis Vaasassa, paikkanro 58.

Käytän koko ajan ballerinoja, ihan töissäkin. Omat lempparit Espritiltä ovat jo melkoisen kuluneet, ne näkyykin useimmissa asukuvissa. :) Löysin tänään Seppälästä aivan ihanat ballerinat, menin alunperin sinne hakemaan toisetkin mustat strech housut. Nämä housut on niin kivat, että oli pakko hakea tosiaan toiset.


Nämä ballerinat tuskin ovat monta vuotta kestävät mutta ei ollut 15€ hintakaan paha. Mustavalkoisuus iskee minuun edelleenkin, ah!

Lisäksi tuli ostettua Espritiltä jotakin pehmoista ja pörröistä.Tossuja tulee käytettyä sisällä syksyllä ja talvella, kaikki vanhat oat aika huonossa kunnossa ja oli nyt aika uusille. Olisipa näissä ollut vielä lisäksi strasseja tai jotain. Tanskan Kööpenhaminassa on muuten ihan todella iso Espritin myymälä, muistaakseni 3 kerrosta taisi olla. Siellä olisi ollut varmaan ihan kiitettävä valikoima tossuja. :D

Sitten tein vielä löydän Junarosen osastolta, ihana hihaton tunika todelliseen edulliseen hintaan.


Hihansuissa on tuollaiset kauniit koristukset, ajattelin käyttää tätä mustan 3/4 hihaisen paidan kanssa. Tässä tunikassa on takaosa pidempi kuin etuosa, kiva juju.

Tekisi mieli tehdä jotain kivaa huomenna miehen kanssa, vaikea keksiä mitään muuta kuin perinteistä ravintolaa ja leffaa. Mitä te ihmiset aioitte puuhailla viikonloppuna? :)

2 kommenttia:

  1. Minuakin on aina viehättänyt musta-valkoinen yhdistelmä, raidat erityisesti. Herkullisen näköiset kengät!:) meillä on tiedossa illanistujaiset kaveripariskunnan kanssa, pitkästä aikaa! Hyvää alkanutta vkonloppua! -E

    VastaaPoista
  2. Oon iteki himoinnu noita Seppälän ballerinoja, mutta kun ei tähän 42 kokoa olevaan kanoottiin valmisteta noita ihanuuksia :-)

    VastaaPoista