maanantai 1. syyskuuta 2014

OOTD

Meille tuli miehen kanssa 1 vuosi täyteen avioparina, käytiin sitten syömässä sunnuntaina täällä Vaasassa yhdessä uusitussa ravintolassa. Olin aika pettynyt kun ravintolan nettisivuilla ei ollut mainintaa, että sunnuntaisin menu on paljon suppeampi kuin muuten viikolla. Otin sitten pulled pork hamppariaterian, vaikka en ole niin innostunut tuosta revitystä possusta ollenkaan..sitä on joka paikassa nykyään. Ravintolassa ei ehditty ottaa jälkkäriä ollenkaan, kun oli kiire miehen ystävän luo sovitulle visiitille. Heille on syntynyt pieni prinsessa tässä ihan vähän aikaa sitten, ekaa kertaa näimme tämän pienokaisen. :)

Päälleni laitoin pitkästä aikaa Zizzin tunikan, tykkään tosi paljon epäsynmetrisistä helmoista. Niitä lisää!
Kuvat on napattu miehen HTC:llä, joten laatu ei ole ihan päätä huimaava. Minä muuten menin tiputtamaan tuon pokkarini lattialle, silloin kun kamera oli vielä päällä ja zoomi ulkona. Se zoomi sitten sai kolauksen ja ei mennyt sisään enää ollenkaan, mieskään ei saanut sitä korjattua. Kamera on arvoltaan jotain 300€ luokka, joten vakuutukseen sitä ei varmaan olisi kannattanut laittaa kun omavastuuta olisi kuitenkin joutunut maksamaan. Minä sitten yksi ilta puhuin kameralle nätisti ja silitin sitä, niin se vain alkoi taas toimimaan!! Zoomi meni sisään ja kamera toimi täysin normaalisti. Kyllä me naisetkin vaan osataan korjata tarvittaessa. ;)

Mutta jos nyt menisi tuohon asuun. Päällä siis Zizziä tunikan ominaisuudessa, neuletakki on myös Zizzin. Ostin tuon Porin liikkeestä Jazzien aikaan, löysin sen kaapistani ihan vahingossa. :D Jalassa Seppälän luottohousut (taas) ja jalassa adidakset. Niin ja tuo H&M:n farkkutakki on näköjään päässyt myös kovaan kulutukseen. :) Laukkuna on Guessia, tuo laukku on varmaan eniten käytetty kaikista laukuistani. Tuo on joululahja äidiltäni, kiva lahja on ollutkin. :)

Instagramin puolelle laitoinkin kuvaa kynsistäni, kannattaa käydä katsomassa siellä mitä sain aikaan Inglotin pohjalakalla ja Isadoran hilelakalla. Instassa olen nimellä Bunnymode. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti