tiistai 19. elokuuta 2014

Terassi

Tänäänkin on satanut vettä mutta nyt tuli pieni breikki, joten riensin terassille laittamaan juttuja paikoilleen ja ottamaan kuvia.

Sellainen huono homma tuossa terassissa on vielä, että kattoa ei ole. Tyynyt on syytä kerätä pois sateisella säällä ja tietty nyt syksyn lähentyessä pakata kokonaan pois. Ensi kesänä sitten ehtii nauttimaan terassista oikein kunnolla lämmön lempiessä.


Terassi on tosiaan mieheni käsialaa, hän on sen suunnitellut ja pääosin rakentanut. Totta kai kavereita on ollut auttamassa vaikeissa paikoissa mutta kyllä tuohon terassiin miehen kesäloma hyvin upposi. :)

Kalusteet sitten loppujen lopuksi tuli äidiltäni, hänellä oli ns. ylimääräisenä tuo kalusto ja ilomielin otettiin ne vastaan. Kyllä tuossa pystyy syömään, jos haluaa. Alunperin siis mietittiin sellaista ryhmää, jossa olisi ollut puolikorkea pöytä ruokailua varten. Sellainen löydettiin Lähdesmäeltä mutta se olisi ollut liian massiivinen tuohon terassille.Tyynyt on kaikki H&M:ltä, samoin nuo tabletit pöydällä ja kynttilät. Äitini toi kukat synttärilahjaksi, vieläkin ovat oikein hyvin voimissaan. Minulla on huono historia kukkien hoidon kanssa, useimmat ovat kuolleet vaikka olen niitä yrittänyt kastella hyvin.
Tuo kartiotuija on tuli ostettua Keskiseltä, tykkään tuijista tosi paljon. Tuo taitaa kasvaa metrin pituiseksi, jos hyvin käy.
Tuon toisen kasvin nimeä en enää muista, sain sen anopilta. Pitäisi löytää siihen ruukku, se on jostain syystä hieman nuupahtanut ikävä kyllä.
Nuo terassin kaiteet maalataan ensi kesänä valkoiseksi, nuo hatut onkin jo maalattu valkoisella maalilla. Samoin tuo lattia öljytään ensi kesän aikana.

Sellainen terassi meillä, miellyttikö omaa silmää? :)

9 kommenttia:

 1. Kiva ja viihtyisä terassi :) tuollaisen tervetuloa-lyhdyn haluisin myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Terassi on kyllä kiva, aivan niin kuin olisi yksi huone lisää! Tuo lyhty on Keskisen Kyläkaupasta. :)

   Poista
  2. näyttää citymarketissa olevan -20% noi nyt joten sinne varmaan suunnattava :)

   Poista
 2. Ihana terassi! Kyllä siellä kelpaa oleilla :)

  VastaaPoista
 3. Tosi nätti terassi. Varmasti tuolla viihtyy! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä viihtyy, nyt tosin tuli kyllä niin kylmät ilmat ettei tuolla istuskella ilman takkia. :D

   Poista
 4. Kaunista :)
  Meillä juuri remontti menossa, yhdelle seinälle lisättiin ulko-ovi, jonka on tarkoitus johdattaa terassille - joka vasta rakennetaan ensi kesänä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohhoh, teillä onkin isompi homma tulossa. Tsemppiä! :)

   Poista