keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Päivän asu

Oltiin eilen porukalla katsomassa Musen Rooman keikkaa leffateatterissa. Olipa hassua kokemus katsoa keikkaa siellä! :) Setti oli aika samanlainen kuin oli Suomessa, jonka näinkin ihan livenä.

Päälle eksyi seuraavanlainen kokonaisuus.



Tunika - Zizzi
Bolero - Lindex
Farkut - Zizzi

Mikähän tätä bloggeria vaivaa. Kuvat näyttää koneella ihan normaaleilta mutta sitten täällä bloggerissa kuvat on ihan rakeisia ja sävyt ihan erilaisia. En ole säätänyt mitään asetuksiaakaan, äh!

Huomenna pitäisi sataa lunta, ihanaa! Tulisi niin paljon, että pääsisi jo hiihtämään mutta se on varmaan turha toivo. Viime vuonna tähän aikaan minulla taisi olla jo jouluvalot laitettuna ulos mutta nyt en ole vielä niitä edes ottanut esille. Johtuu varmaan tuosta lumettomuudesta. Nyt katselen Emmerdalea digiboxilta, on taas jaksoja jäänyt katsomatta. Mieskin on nyt matsissa, niin on laatuaikaa itseni ja kissujen kanssa. :)

9 kommenttia:

  1. Nätti asu! :)

    Vika voi olla Picasassa/Google+:ssa, jossa Blogger on mennyt ihan bloggaajilta kysymättä ruksimaan automaattisen korjailun/pienennyksen/mikä olikaan.. mä laitoin sen Google + palvelussa pois päältä ja kuvat siirtyvät samanlaatuisina kuin omallakin koneella. Toivottavasti ongelma selviää sullakin.

    VastaaPoista
  2. Hei, ajattelin antaa pienen vinkin. Osuin Tampereella pieneen putiikkiin nimeltä Celeste, joka sijaitsee Stockmannin takana Kyttälänmkadun ja Tuomiokirkonkadun kulmassa. Liike myy Max Maran Marina Rinaldi ja Persona mallistoja. Mikäli joku kaipaa laadukkaita, hyvin leikattuja työ- ja/tai juhlavaatteita, kannattaa pistäytyä. Personassa koot 50:een ja Rinaldissa aina kokoon 54 saakka. Omistajan mukaan ovat ottaneet mallistoja myyntiin viime kesästa saakka ja kokovalikoima on vielä hiukan hakusessa. Ostin itse laadukkaan trikoopaidan kokoa XL (olen kokoa 52-54) sekä myös parin nilkkureita. Liikkeessä myydään myös jonkin verran kenkiä ja laukkuja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Seuraava työmatka Helsinkiin onkin jo ihan pian. Ehkä ehtii katsastamaan. :)

      Poista
  3. Sulla on kyllä UPEAT ja niin kauniit kasvot!! :)

    VastaaPoista
  4. Etkö Satu lue kunnolla mitä blogisi seuraajat täällä kommentoivat? Ystävällinen lukija antoi vinkin laadukkaita XL- merkkejä myyvästä liikkeestä TAMPEREELLA ja sinä vastaat että sulla on pian seuraava työmatka Helsinkiin joten ehkä ehdit katsastamaan liikkeen. Vai tarkoititko että matkalla Helsinkiin tai takaisin käyt sitten tuota tamperelaista liikettä vilkaisemassa? Tosin tuskin tuo liike myy sinun tyyliäsi kun ostat noita Zizzin ym. halpisrepsakkeita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ??? Mikäs sua risoo?? Onko sillä jotain väliä missä välissä hän sen liikkeen katsastaa vai katsastaako ollenkaan. Zizzin halpisrepsakkeita? Ei ainakaan mun lompakolle ;) ja ihan laatua ovat minulla ainakin olleet. Ihan tyhmää tulla tänne toisia moittimaan ja haukkumaan. *Tiina

      Poista
  5. Kiitos Tiina, olen kanssasi samaa mieltä. Joo, eihän ne Zizzin vaatteet mitään halppiksia ole. ;) Mutta luin kyllä vahingossa väärin, että tuo liike olisi Helsingissä eikä Tampereella, siitä olen pahoillani!

    VastaaPoista