tiistai 26. marraskuuta 2013

Kuulumisia

Hello everyone!

Viikonloppukin tuli siinä sitten taas vietettyä. Lähdettiin lauantaina kohti Tuuria, koska siellä oli kaverin 30-vuotisbileet. Asukuvaa ei tullut siinä kiireessä otettua mutta voisin lavastaa asun nyt vielä myöhemmin. :D
Sunnuntaina tuli käytyä tietty Keskisellä. Siellä olisi ollut vielä perjantaina Junarosen tuotteista -30% mutta ei ollut siinä lauantaina tai sunnuntaina enää sitten, höh. Tuli ostettua tuollainen söpö pieni valkoinen joulukuusi, oli ihan älyttömän edullinen, maksoi vain 8€ koristeineen.Kyllähän tuonkin kuusen on varmaan joku pieni lapsi Kiinassa väsännyt mutta ei se silti estänyt minua ostamasta sitä. :( Tuossa vierellä on jo ensimmäinen joululahjakin paketissa, on melkein yhtä iso kuin kuusi itse. :D En ole oikein pahemmin ehtinyt miettimään tämän vuoden joululahjoja, jos sitten Lontoosta löytyisi? Lähtö Lontooseen on muuten jo ensi viikolla, jaiks!! Mennään käymään outlet kylässä Bicester villagessa, joka sijaitsee siinä Lontoon ulkopuolella. Sinne on kätevä mennä junalla, viimeksi ainakin toimi tosi hyvin. Minulla on pakkomielle Uggin talvikengistä, jotka ajattelin sieltä hankkia. Siellä on nimittäin Uggin liike, on varmaan huomattavasti edullisempaa kuin täällä Suomessa. Täällä niistä saa maksaa varmaan ainakin sen 200€?

Kävi muuten tänä aamuna niin, että nukuin pommiin! Oli tasan toinen kerta koko elämäni aikana. Inhottavaa huomata kellon näyttävän ihan liikaa. Herään normaalisti klo 5:30 ja nyt aamulla kello näytti 6:40. En olisi muuten varmaan herännyt vielä hetkeen mutta Johnny rakas herätti miukumalla kovasti oven ulkopuolella. :) Sydän tykyttäen sitten äkkiä 5 minuutin meikki naamaan ja vaatteet päälle, aamupalasta pystyi vain haaveilemaan. Olin vain unohtanut laittaa kellon edellisenä iltana herättämään. Hyvin kuitenkin ehdin töihin, ei onneksi tullut myöhästyttyä.
Minulla on perjantaina vapaapäivä, olen suunnitellut sinne mm. jalkahoidossa käymistä, ystävän tapaamista ja joulukorttien tekemistä. Toivottavasti ehdin tekemään kaiken. Joulusiivouksia pitäisi ehtiä tekemään myös jossakin välissä..

Tilasin Ellokselta hyvien alennuksien houkutettelemana pari talvitakkia sovitukseen. Talvitakeissani oli ihan selvästi näiden molempien takkien mentävä aukko.Odotukset eivät ole ihan hurmuisen korkealla noiden takkien suhteen. Jotenkin petyn varmaan malliin, liian lyhyttä tai kapeaa. Noh, toivossa on hyvä elää!

Cheapsmellsin paketit eivät ole muuten vieläkään tulleet..olisi tarvetta jo kovasti niille tuotteille...

6 kommenttia:

 1. Ahkkan takit toimii aina! Hmm, kissa naukui oven takan. Eikö ne saa tulla makkariin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä kissut ei pääse makkariin nykyään enää ollenkaan. Miehelläni on astma, joten yritetään pitää edes yksi huone suhteellisen karvattomana. :) Toivottavasti takit on hyviä! :)

   Poista
 2. Hei jos olet menossa tuonne outlet kylään, voisitko tehdä siitä postauksen? Itse lähinnä kiinnoistaisi onko valikoima ja hintataso samaa luokkaa kuin jenkkien vastaavissa outleteissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, totta kai. Hintataso on ihan ok, ainakin Guessit oli edullisia!

   Poista
 3. Postin väen ylityökiellon ja pistelakkojen takia kaikki posti kulkee nyt vähän hitaasti. Itsekin odottelen paria pakettia jotka tuntuvat nyt viipyvän vaikka ovat matkalla olleet jo päiviä. Ensi viikolla ja seuraavalla tiedossa on lisää lakkoilua, joten ulkomaan paketit jäävät nyt helposti jumiin jonnekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa tänään sain soiton, että paketti olisi tullut. Olin silloin juuri töissä, kun lähetti oli käynyt ovella. Saan paketin huomenna. :)

   Poista