torstai 14. marraskuuta 2013

Päivän asu niinkuin melkein

Tulin kotiin tuossa ihan vähän aikaa sitten, vastassa oli tälläinen ihanuus.


Tuossa nyt näkyy eräänlaisesti päivän asu. :D Ei mitään uutta päällä. Kaupoissa tuli käytyä töiden jälkeen tänään, mm. Zizzillä. Mitään vaatteita en ostanut. Glitteristä löytyi hieno koru/asuste, jonka laitan pikkujouluihin. Asusta sitten myöhemmin kuvia! :)

Käytiin huonekalukapoissakin, Jysk oli kyllä yllättäen paras. Hakusessa äidilläni oli naulakko ja kenkäteline. Kierrettiin Asko, Isku ja Jysk. Molemmat löytyi sitten jälkimmäisestä liikkeestä..ja todella edullisesti. Minäkin innostuin naulakosta niin paljon, että ostin sellaisen myös itselleni. Naulakko on ihan vain laukkuja varten, laitoin sen makuuhuoneeseen. Naulakko maksoi vain 20€, todella hyvä tarjous. Olisihan Vepsäläisellä ollut samanlaisia hintaan 600€ mutta ei sitten ihan viitsinyt niin paljon sijoittaa. :DHeitin nuo laukut tuohon vain pikaisesti, pitää vielä kaivaa kaappia enemmän oikein ajan kanssa! Kenkäteline olisi löytynyt äidilleni myöskin tuolta Jyskistä mutta se tuote on ollut niin suosittu, että se oli myyty loppuun kaikista Jyskeistä ympäri Suomen. Seuraava toimitus vasta tammikuun lopussa, se sai sitten jäädä sinne. Olisivatkohan he muuten myyneet sitä mallikappaletta? Harmi kun jäi kysymättä.

Tuli testattua muuten nyt samalla reissulla uusi ruokapaikka Seinäjoella, Daddy´s Diner. Oli ihan hyvä annos, Instagramin puolella onkin kuvaa aterisastani. Minut löytää sieltä nimimerkillä Bunnymode. :)

1 kommentti:

  1. Sulla on suloinen kissa <3 mulla on kamala kissakuume.. Saas nähdä tuleeko jossain vaiheessa hankittua :) Naulakko on kiva, kuin laukkunaulakoksi tehty!

    VastaaPoista