perjantai 22. marraskuuta 2013

Tilausta

Kosmetiikan varastot ovat taas ehtyneet ja niin päätettiin tehdä kerrankin mieheni kanssa yhteinen tilaus entiseen Cheapsmellsiin nykyiseen allbeautyyn. :)

Tätä tuoksua olen jo pitkään katsellut sillä silmällä, nyt sen maksoi vain 23,49€. :)Paull Mitchelin tuotteet olen todennut hyviksi, tilasin shampoon ja hoitsikan.
Essien kynsilakka irtosi 5€:llä, sävy oli Madison Ave-Hue.
Lancômen silmämeikin putsari on ihan paras! Ripset on paljon paremmassa kunnossa, olen ihan 100% vakuuttunut tästä tuotteesta. Suomessa tämä maksaa 37€, tuolla 21€. :)
Mies tilasi itselleen tämän suihkugeelin ja toisen sarjan shampoon.

Toivottavasti paketti ei juutu tulliin. Aiemmin ei ole kyllä koskaan käynyt niin. He lähettävät tuotteet useassa eri erässä, joten sen pitäisi varmistaa sen että paketit tulee suoraan kotiin asti!

Käytiin äsken katsomassa Nälkäpelin toinen osa. Monet bloggaajat ovat käyneet katsomassa ko. elokuvan ja hehkuttaneet sitä. Minä en ollut ihan samoilla linjoilla, koin että tuo 2. osa oli ainoastaan täyte ennen päätösosaa. Aika arvattavissa oli juoni, vaikka en ole lukenut kirjoja aiemmin. Mies osti yhden tuon sarjan kirjan, en muista mikä osa se noista oli. No mutta kuitenkin, tuolla se kirja on edelleen lukematta..jaksoi se muutaman sivun sitä kahlata eteenpäin. :D Mikähän siinä muuten on, että minä en jaksa lukea fiktiota. En sitten millään! Silloin nuorena jaksoin lukea vaikka mitä, kaikki Merja Jalon ja Tuija Lehtisen kirjat tuli ihan varmasi luettua! Haluaisin lukea seuraaaksi Jorma Ollilan kirjan, on tosin edelleen Steve Jobsin kirja edelleen kesken. :D

Huomenna on tiedossa 30-vuotisbileet. Apua, what to wear!?


2 kommenttia:

 1. Kyseinen firmahan ei kuulu EU maihin. Firma sijaitsee Guernseyn saarella. Eli jos paketti jäisi tulliin niin maksaisit alvit ja tullit (jos arvo on yli 150e) Lisäksi parfyymejä rokotetaan tullissa ankarasti. Firma on ovela ja kierrättää paketit Ranskan kautta (ainakin minulla oli viimeksi) kun se on EU maa. Olen jo varmaankin lähemmäksi sata pakettia tilannut ja koskaan ei ole tulliin jäännyt :D mutta kerta se on ensimmäinekin .

  T.Satu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin olen monta pakettia tilannut ja aina kyllä on mennyt hyvin. .:)

   Poista