sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Back in business

Täällä aletaan olemaan taas takas elävien kirjoissa. Antibiootit auttavat kyllä mahtavasti, thanks for that! Tuli tuossa mieleen, että millä perusteella lääkärit määräävät eri antibiootteja asiakkaille. Miehelläni oli täysin samanlaiset oireet kuin itsellänikin, kuitenkin saatiin ihan eri firmojen antibiootit. Onko se jotenkin siinä, että lääkärit saavat bonuksia aina tietyltä firmalta, jonka lääkkeitä määräävät eniten? Pakkohan siellä taustalla on jotakin olla?

Telkkaria on tullut katseltua paljon tässä viime päivien aikana, koska muuhunkaan ei ole oikein pystynyt. Tulin siihen johtopäätökseen näiden päivien perusteella, että telkkarissa on ihan liikaa ruokaohjelmia! Ja tietty myös reality TV saisi jäädä pienemmälle huomiolle. Stylisti Rachel Zoe on ollut mielenkiintoinen, koska pidän Zoen tyylistä ja hänen tietyistä tavoista. :D Mutta siis tosiaan niitä on ohjelmia on liikaa.

Olikohan se tuossa perjantaina, kun huomasin Facebookissa Mimmin vinkin. Nimittäin Junarosen kaikki tuotteet olivat nettimyymälässä alennuksessa -50% ainoastaan parin tunnin ajan. Minä ampaisin äkkiä kuumehöyryissä luottokortilleni tekemään tilausta tästä ihanuudesta. Olen vilkuillut tätä takkia mm. Asoksen sivuilla pitkään ja miettinyt sen hankintaa. Nyt ei tarvinnut miettiä enempää tuon tarjouksen ansiosta.

Bikertakki
En ole tuota takkia aiemmin missään sovittanut mutta saa sen kai sitten palauttaa jos se ei olekaan hyvä? Mimmi oli itse katsellut harmaata versiota tuosta. Sitä minäkin katselin hetken mutta päädyin kuitenkin sitten tuohon yllä olevaan väriin. Tulisi jo kotiin tuo, niin pääsisi sovittelemaan! Tuo pääsee sitten Lontooseen mukaan, jos on hyvä päällä. :)


7 kommenttia:

 1. Vau, tuo takki on kyllä varmasti tosi cool! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti se on hyvännäköinen päällä. Takki ei ole vieläkään tullut, vaikka tilauksesta on jo pian viikko. :(

   Poista
 2. Lääkärit eivät saa mitään bonuksia määräämistään lääkkeistä lääkefirmoilta. Yleensä lääkärit ovat opetelleet jonkun tehokkaaksi todetun yleisantibiootin annostuksen, ja käyttävät tätä merkkiä resepteissään. Myös allergiat vaikuttavat, esim. penisilliinille on paljon allergisia.
  T. Lääkäri

  VastaaPoista
 3. Lääkärit ne vasta bonuksia saavatkin lääkefirmoilta !!! Apteekissa voit valita sen kalliimman tai halvemman rinnakkaisvalmisteen , mutta kummassakin sama vaikuttava aine.
  T.Lääkäri

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin siis tarkoititko tässä kommentissa apteekkaireita vai? :)

   Poista
  2. Mitä ihmettä? Ei taatusti saada bonuksia määräämistämme lääkkeistä. Toki lääkefirmat järjestävät erilaisia iltamia ja saa muuta krääsää, jotta heidän lääkkeensä saisivat näkyvyyttä. Mutta nämä ei kyllä bonuksia ole! Ilmeisesti tässä siis tarkoitettiin lääkäreitä eikä apteekkareita. Ja en kyllä jaksa uskoa, että kommentin kirjoittaja on oikeasti lääkäri: ensinnäkin tietotason perusteella, mutta myös välimerkkien käytön suhteen...
   T. Eka lääkäri

   Poista
 4. Kuvia takista heti kun niitä on! :D

  VastaaPoista