lauantai 16. marraskuuta 2013

Pikkujouluasua

Se takki saapui nyt mutta ennen sen esittelyä laitan eetteriin kuvat eilisestä pikkujouluisesta asusta. Löysin Glitteristä mielettömän hienon korun/asusteen.

Kuvat on mielenkiintoisia. Tulin illalla/yöllä aika myöhään kotiin ja mies oli jo ehtinyt sänkyyn asti. Pyysin sitten ottamaan asukuvaa silloin. Suoraan sängystä mies jaksoi niitä napsia mutta ei kuitenkaan nousta, siksi kuvassa ei ole saappaita ollenkaan jalassa. Otin sitten itse myöhemmin peilin kautta vielä saappaiden kanssa..

Päällä oli siis tuo valkoinen Zizzin tunika, pitsibolero, H&M:n housut, Evansin saappaat ja tuo uusi Glitterin koru.

Toivottavasti osasin pukea tuon korun oikein päälle. :D Oli kyllä hauskat pikkujoulut eilen, sai nauraa vatsansa ihan kipeäksi. Mukavaa, että on noin mahtavia työkavereita!

Tein muuten tänään ensimmäistä kertaa elämässäni perunamuusia, ei saa nauraa..se on ihan totta! :) Tuli muuten hyvää kun vispasi oikein vatkaimella tasaiseksi. Sitten tein tuossa äsken miehen painostamana joulutorttuja. Kyllä nyt on viikonlopun eväät kohdillaan! :)

Esittelen uuden takin huomenna. En ole ihan vielä varma, että pidänkö sitä vai en...


12 kommenttia:

 1. Et ole ainoa, mäkään en ole koskaan tehnyt muusia itse :D se on hyvä syy mennä äidille syömään kun tilaa muusia :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä, minä pelkäsin että saan paljon ihmettelyä tästä asiasta. :D

   Poista
 2. Moi. Kiva look =) Noista kengistä, pitääkö Evansin kenkien koot paikkansa, uskaltaako leveälestinen ja -pohkeinen tilata sieltä kengät?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Rike. :) Kyllä ne aika hyvin paikkansa. Kannattaa valita sellainen varsi, jossa on paljon stretchiä. Lesti noissa omissa saappaissani on kyllä liian levä, pakko laittaa jalkoihin paksut sukat että jalka saa jonkinlaista tukea. Jos on extra leveä varsi, niin sitten on extra leveä lestikin. :(

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
 3. Hirveen kiltti mies sulla! Kaikki ei ees uskaltais ehdottaa moisia .... "sänkyhommia".... Kyllä mullakin suopea mies on, mut pakko olis ollu oottaa aamuun kuvausehdotusten kanssa.

  VastaaPoista
 4. kaunis asukokonaisuus

  VastaaPoista
 5. Pakko kysyä ohi aiheen, että mitä on tuo ihana vaalea laminaatti? Aivan upean värinen!! Oletteko itse valinneet sen? :-))

  VastaaPoista
 6. Nyt en kyllä muista laminaatin nimeä. Se ei ole kuitenkaan ostettu mistään ketjuliikkeestä kuten K-rauta. Seinäjoella on sellainen kauppa kuin Seinäjoen sisustuskauppa. Sieltä laminaatit on ostettu, samoin kuin meidän tapetit. :)

  Kiitos Noora myös sinun kommentistasi.

  VastaaPoista