lauantai 1. kesäkuuta 2013

Hurvittelua

Kylläpä tuo keskustelu tasa-arvoisesta avioliittolaista käy kuumana. Jokaisella on oikeus omaan mielipiteeseen ja minun mielipiteeni ainakin tällä hetkellä on, että rekisteröity parisuhde on riittävä. Myönnän, että yhtä asiaa en tiennyt. Kirkot saavat itse päättää vihkivätkö he samaa sukupuolta olevat henkilöt, vaikka laki menisikin läpi. Ajattelin, että se olisi ilman muuta selvää mutta eipäs se mennytkään niin. Eduskunta ja yhteiskunta ei ainakaan vielä ole valmis tähän muutokseen, koska ehdotus ei mennyt läpi. Ehkä tulevaisuudessa vielä. En kiellä, että samaa sukupuolta olevat eivät voisi rakastaa toisiaan ja en tietääkseni ole missään niin väittänytkään!
Tuosta pitää vielä kysyä, kun joku kommentoi blogissa olleen viime aikoina itseriittoinen meininki. Voisitko tarkentaa? Haluaisin tietää, että mistä kirjoituksistani tai kuvista sellainen mielikuva sinulle on tullut?

Mutta nyt toisiin asioihin. Eilen oli kiireinen päivä, kävin töiden jälkeen hoitelemassa häihin liittyviä asioita ja kotiin päästyäni raahauduin vielä salille. Tänään lähdettiin miehen kanssa kaupungille ja sen jälkeen huvipuistoon hurvittelemaan, meiltä ajaa tunnin Powerparkiin. :)

Powerpark yläilmoista, oltiin maailmanpyörässä.
Oli järkevää ottaa kuva juuri kun oli tullut tukkijoesta. :)

En ole varmaan aiemmin esitellyt aurinkolasejani vahvuuksilla. Sellaiset isot aurinkolasit haluaisin mutta eihän niitä saa vahvuuksilla.
Kunnioitus tämän vuoristoradan rakentajille, aikamoinen määrä puuta.
Tuli käveltyä aika paljon tänään, hyötyliikuntaa. :)
Miten ihmeessä lapset jaksaa puuhailla koko päivän tuolla? Me oltiin 4 tuntia ja kun päästiin kotiin, niin oltiin ihan väsyneitä. Päikkäreille piti sitten mennä. Mentiin ihan aluksi sellainen laitteeseen, joka oli varmaan joku mustekala. Tuli sen laitteen jälkeen niin huono olo, en tykkää jos laitteet pyörii kauheasti ympäri, alkaa pyörryttämään. Sen jälkeen piti istuskella hetken aikaa ihan paikallaan, not nice.

Toivottavasti huomenna on aurinkoinen sää, tekisi mieli ottaa vähäsen arskaa parvekkeella. Hauskaa viikonloppua kaikille!
9 kommenttia:

 1. Kyllä isoja aurinkolaseja saa vahvuuksilla :) itselläni on ollut useat isot vuodesta 2009 saakka Favopticilta. Tilataan siis netin kautta, tarvitsevat vain kopion linssireseptistä ja kotiin saa kuudet kehykset kokeiltaviksi ennen tilausta. Lasit ovat vieläpä sopuhintaisia ja kestäviä, ainoitakaan en ole rikki saanut. Suosittelen! :) t. Anne

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itselläni on mm. nämä http://www.favoptic.fi/frames/Latina/black/ vahvuuksilla aurinkolaseina, love them <3 t. Anne

   Poista
 2. Mutta entäs jos vahvuuksia tarvitsee lähemmäs 6. Kun se linssihän on silloin aika paksu, kun on niin huono näkö. :(

  VastaaPoista
 3. http://www.favoptic.fi/lenstypes/?opt=hi Kyllä mun käsittääkseni saa ihan minkälaisia vain. Jos niistä saa silmälasit tehtyä niin miksei aurinkolasejakin? Ei aurinkolaseissa silmälaseihin ole eroa muutakuin se värikäsittely linssissä. T. Anne

  VastaaPoista
 4. specsaverisilta myös saa isoja aurinkolaseja vahvuuksilla. itsellä -3,5 ja -6,5 vahvuudet. Laittavat ohuimmat saatavat linssit niihin ja hyvin "mahtuu". Ja ehdottomasti ruskea linssi on mukavin ja normaalein silmälle

  VastaaPoista
 5. Voi kun rupes tekeen mieli jonnekkin huvipuistoon. Powerpark on tässä muakin lähellä. Hitsi kun pelottaa aina laitteissa, ettei mahtuisikkaan penkkiin tai turvavyö ei menisi kiinni... :D

  VastaaPoista
 6. No tiedätkös mulle kävi ekan kerran elämässäni sillä tavalla, että jouduin poistumaan laitteesta. Kannattaa välttää siis tuota puista vuoristorataa. ;)

  VastaaPoista
 7. Pakko, ihan pakko kommentoida, koska tuo tasa-arvoinen avioliitto on mulle sydämen asia, vaikka kristitty ja heterokin vielä olen ;)
  Tasa-arvoinen avioliittolaki toteutuessaan toisi mahdollisuuden myös taloudelliseen asioihin, joihin nykyinen laki ei anna mahdollisuuksia. Se toisi siis myös taloudellista turvaa, kuten avioliitto monelle ihan heteroparillekin. (Eli esim.kuolematapauksissa nykyään rekistöröidyssä parisuhteessa elävällä ei ole mitään oikeuksia puolisonsa omaisuuteen, oli kyseessä sitten miten pitkä liitto tahansa)
  Mun mielestä on väärin, että ihmistä kohdellaan eriarvoisesti sen perusteella satutko rakastamaan samaa vai eri sukupuolta kuin itse olet.
  Ja hei, mä ainakin olen rakastunut aina ihmiseen, en sukupuoleen =)

  VastaaPoista