maanantai 24. kesäkuuta 2013

Alesta löydettyä

Minulla oli tänään vapaapäivä, koska menen sitten lauantaina töihin. Menin heti aamupäivällä syvähierontaan, jossa käyn säännöllisesti kuukauden välein. Pääkivut ovat vähentyneet merkittävästi, joten kannattaa panostaa omaan hyvinvointiin. Hieronnan jälkeen menin pyörähtämään kaupoilla, Lindexillä tarkemmin sanottuna. Olin yllättynyt, että kuinka paljon kaikkea kivaa löysin sieltä..tietty alehintaan. :) Shoppailun jälkeen menin käymään vanhalla työpaikallani ja sitten menin vielä syömään, ehti tullakin nälkä. Ei oikein huvittanut syödä mitään raskasta, joten lounaspöydästä valitsin salaatteja ja lisäksi possunleikettä. Syömisen jälkeen menin käymään ystäväni luona katsomassa heidän söpöä vauvaa. Sieltä sitten tulin kotiin ja mietittiin miehen kanssa hääjuttuja. :)

Tässä kuvia uusista vaatteista, jotka on tosiaan kaikki Lindexiltä. Otin kuvat tripodilla, toivottavasti saatte selvää kuvista. :)

Peplum-toppi, hintaa jäi alle 10€ alen jälkeen.
T-paita, alen jälkeen jotain 10€
Ihana pitkä bolero/jakku, jossa on jujuna pitsiselkä. En saanut sitä vain kuviin näkyviin. Tämä oli normaalihintainen tuote.
Joku lukija vinkkasi minulle Lindexin normaalikokoisten maximekoista, sieltä sitten löysin itsellenikin sopivan yksilön koossa L. Joten kiitos lukijalle vinkistä. :)

Maximekko 19,90€

En ole varma laitanko tuota maximekkoa Ruisrockiin, tietty ilmatkin määrittelee aika paljon.

Mitäs tykkäsitte aleostoksistani? :)

11 kommenttia:

  1. Ihana tuo maksimekko! Itse ostin tuon saman peplumin (http://koyhatkauniitjakurvikkaat.blogspot.fi/2013/06/peplum-print-from-lindex.html), ja tietysti juuri ennen kuin se tuli alennukseen. :D Mutta ei harmita hirveästi, tykkään siitä sen verran paljon. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minusta tuo maximekko on vielä paremman näköinen luonnossa, tuo helma on niin liehuva. :) Peplum-toppi kyllä kiva, en ole sitä vielä käyttänyt! :)

      Poista
  2. Oon seuraillut tätä sun blogia reilut puoli vuotta ja nyt ajattelin laittaa kommenttia! :D

    Ensinäkin on tosi kiva blogi ja mukavaa kun on xl-kokoisia vaatteita :)
    Erityisesti odotan kovasti tuota Junarosea =)

    Mutta siis, asiaan! Meillä on kuukauden päästä pojan ristiäiset ja mulla on vaatteet aivan hakusessa. Ilmeisestikkin olet useammankin kerran tilaillut yoursilta ja new lookista? Mitenkä koot niissä menee, vastaako kuinka kokoa? Minkälaiset maksutavat on ja paljonko toimitus? Kauanko paketin saapuminen kestää?
    Kiitos jo etukäteen! :)

    -Salla

    VastaaPoista
  3. Heippa Salla!
    Tosi kiva, että päätit nyt laitta kommenttia. Niitä on niin kiva saada, vähäsen vastakaikua tähän postailuun. :)

    Minä olen tehnyt ohjeet kuinka tilata Cheapsmellsistä ja bongasin toisen bloggaajan tekemän ohjeen tilaamiseen Newlookilta, eli tässä http://fffirstclassticket.blogspot.fi/2012/08/new-lookista-tilaaminen.html

    Kannattaa lukaista tuo läpi, selviää aika hyvin kaikki jutut. Se koon arvioiminen on aika vaikeaa, on minullekin tullut hutiostoksia. Täytyy vain tuijottaa vaatteen mallia, materiaalia ja tyyliä, niin ehkä selviää sitten että pitääkö tilata normaali kokoa, suurempaa vai pienempää. Mittataulukoita en käytä ikinä, mielestäni niihin ei voi luottaa.

    :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ihanaa kiitos vastauksesta, auttoi tosi paljon! :)

      Oot niin hyvä esimerkki siitä, että myös isokokoisemmat naiset voi käyttää nättejä ja mukavia vaatteita! Vielä kun itsekin asustelen Etelä-Pohjanmaalla, mutta toi Zizzi on ehkä vähän liian hintava mun budjettiin :/ Onko Seinäjoella muita "vastaavia" liikkeitä?

      Onkos sulla muuten blogin fb-sivua? :)

      -salla

      Poista
    2. Mukavaa, että pystyin olemaan avuksi. :) Tiesitkö, juuri eilen huomasin että Bubbleroomista saa tilattua plussakokoisia vaatteita, ovat edullisempia verrattuna Zizziin. Tässä linkki valikoimaan http://www.bubbleroom.fi/fi/naiset/bubbleroom-h

      Minulla ei ainakaan vielä ole fb-sivua blogille. Olisiko siinä ajatusta? :)

      Poista
    3. Mielestäni fb-sivulla olisi ajatusta, pidä mielessä! ;)

      -Salla

      Poista
  4. Mahtavia löytöjä, ite en oo vielä Lindexille uskaltautunutkaan... Täytynee pistäytyä ens viikolla :D

    VastaaPoista
  5. Miksi, oi miksi näin tuon Maxin vasta nyt kun se on jo loppuunmyyty tällä seudulla jokapaikassa :(

    VastaaPoista
  6. Ihania löytöjä olet tehnyt! Tuo Lindexin neonvärinen paita tosiaan kelpaisi mullekin!

    Kauniimpi maailma-blogini

    VastaaPoista