keskiviikko 29. toukokuuta 2013

The best ever

Nyt olen sen löytänyt, nimittäin ihan täydellisen ripsivärin. Ripseni eivät ole koskaan olleet näin näyttävät ja oikeasti erottuvat!!

Kuva Helena Rubinstein
Tässä havainnekuvia.
Nämä kuvat otin ihan äsken, pitkän työpäivän ja pyörälenkin jälkeen. Joten ei ole ihan tuore meikki ollenkaan. :D

Olen kokeillut todella paljon erilaisia ripsareita ja tämä on mielestäni ihan ykkönen, toivottavasti sen valmistusta ei vain lopeteta!

Naureskeltiin äsken miehen kanssa tuolle Rakas, sinusta on tullut pullukka- ohjelmalle. Meillä se ohjelma menisi tyyliin, rakas, sinä olet aina ollut pullukka. :D Minä olen löytänyt nyt ihan hyvän tasapainon tähän omaan elämään. Liikun joka viikko ja tarkkailen ainakin jonkin verran mitä suuhuni laitan. On se kyllä jännä juttu, että kunto on noussut mutta silti se paino ei putoa. Oikeastaan, en ole käynytkään hetkeen puntarissa. Meillä on siitä patteri loppu ja ei olla saatu kumpikaan vielä aikaiseksi vaihtaa sitä. :)

Meillä oli tänään hyvät keskustelut äidin kanssa puhelimessa, ihan sellaisista yhteiskunnallisista asioista. Ei aina ihan hömppää puhuta. :D Puhuttiin Natoon liittymisen huonoista ja hyvistä puolista, tasa-arvoisesta avioliittolaista ja persuista puolueena. Tuo tasa-arvoinen avioliittolaki on varsinkin tällä hetkellä aika kuuma peruna. Minä taidan olla sitä mieltä, että avioliitto on miehen ja naisen välinen asia. Tosin mietin asiaa vielä. Kaikilla on asioilla on kaksi puolta ja niin tässäkin asiassa. Siihen uskon kyllä, että ihminen voi syntyä "väärään vartaloon" ja mielestäni sukupuolen vaihtoleikkaukset on täysin oikeutettuja. Ja ei kai kukaan mielipidettäni kysykään mutta mietiskelen tälläisiä asioista päässäni. Varsinkin kun nyt on tuota työmatkaa päivittäin niin paljon, että ehtii miettiä kaikenlaisia asioita. Poliittisista mielipiteistä sen verran, että ainakin persujen kannattajat tulisi miettiä ja tutkia asioita hieman enemmän, kuin mitä Iltalehden otsikoista on asioista ottanut selvää. Luen aina yleisöpalstoja eri lehdistä ja mielestäni tämän puolueen kannattajat puskevat esiin sellaisia asioita, joita ei selvästikään ole mietitty ihan loppuun asti. Nyt ei kannata kenenkään vetää hernettä nenään näistä pohdinnoistani. Sen sijaan muidenkin mielipiteitä olisi mukava kuulla. :)

Tähän loppuun vielä kevennykseksi pari kuvaa. Tein sitä uunijäätelöä ja se onnistui kohtalaisesti. Minun piirakkavuokani oli ilmeisesti aika paljon isompi, kun taikina ei meinannut riittää mihinkään!Tässä asukuvaa eiliseltä. :)

Tunika - Halens, pitkä toppi - Zizzi, caprit - Lane Bryant (Washingtonista), kengät - Esprit

24 kommenttia:

 1. Heh, meilläkin mies vitsaili että ois pitänyt ilmoittautua rakas, sinusta on tullut pullukka ohjelmaan, kun on noin hyvät rahapalkinnot.. Mutta kun me molemmat ollaan oltu aina pullukoita! :D Tosin, ei tuo tapa millä nuo laihduttaa, ole semmoinen mitä minä haluaisin tukea, vaikka kiloja lähteekin.

  Sinulla tuntuu olevan fiksuja mielipiteitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä on kyllä hyvät rahapalkinnot mutta en kyllä ikinä menisi ko. ohjelmaan. Olisi kauheaa tehdä tuosta asiasta noin julkista. :D

   Poista
 2. Minun mielestä avioliitto on kahden aikuisen sopimus, sukupuolella ei ole väliä. :)

  Persut... Huh! Minusta on oikeasti jopa pelottavaa mitä he päästävät suustaan välillä, ja aina kun menee "vähän" överiksi vedotaan siihen että se oli huumoria. Heikkoa toimintaa. Muutenkin mielestäni keskustelukulttuuri on muuttunut persujen nousun jälkeen todella aggressiiviseksi. Suomessa ei saisi olla suomenruotsalaisia, ulkomaalaisia, homoja jne. Nyt kärjistin asiaa, mutta näin välillä tuntuu että asia on heidän mielestä.

  Historianopintoja pitäsi ehdottomasti lisätä kouluissa. Nämä monet erilaiset tulkinnat ja versiot Suomen historiasta on aika pelottavia kun siinä vielä lisätään se vihamielisyys. Oli surullista huomata miten paljon puhdasta vihaa Suomi on ruotsalainen ohjelma herätti monessa ja miten sitä tulkittiin propagandaksi (!?!) ja väitettiin että se vääristi historiaa. Minusta ohjelma oli mielenkiintoinen ja monipuolinen, eikä herättänyt minussa mitään vihan tunteita. Enkä missään nimessä kokenut että Suomea mollattiin siinä missään vaiheessa.

  Näin blogilukijan näkökulmalta tuntuu siltä että sinulla on varsin terve suhtautuminen vartaloon ja painoon. Hyvä sinä! :) Kyllä maailmassa saa olla pullukoitakin! En nyt lähde vielä kirjoittamaan tähän mitä mieltä on kaikista näistä laihdutusohjelmista, mutta lyhyenä yhteenvetona sanottakoon että ne ovat mielestäni välillä jopa epäterveitä, tylsiä ja ahdistavia.


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin näin, heidän suustaan on kuullut jo vaikka mitä. Tosin äitini sanoi, että oli lukenut lehdestä ihan fiksua kommenttia yhdeltä persujen edustajalta, ei vain muistanut kuka oli kyseessä, että olisi itsekin päässyt lukemaan kommentin. :D

   Poista
 3. Miten vitussa tasa-arvoinen avioliittolaki ja transsukupuolisuus liittyy toisiinsa? Meinaatko että homot ja lesbot on vaan syntyneet vääriin kroppiin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin kans vähän, että mitä mitä mitä??? Nyt on tainnu bloggaajalla mennä niin sanotusti puurot ja vellit sekasin... :P Ei millään pahalla Satua kohtaan!

   -Anna

   Poista
  2. Sori, tässä asiassa ehkä selitin huonosti. Ajatuksenani oli, että useimmat ihmiset, jotka eivät hyväksy tasa-arvoista avioliittolakia eivät hyväksy myöskään sukupuolenkorjausleikkauksia. Mutta tässä asiassa minä uskon, että ihmiset voivat tosiaan syntyä väärään kehoon.

   Poista
 4. Ihanat kengät :)En muista, oletko esitellyt niitä tarkemmin täällä blogissasi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Ne onkin aika vanhat jo, en varmaan siksi ole koskaan esitellyt niitä täällä, koska olen ne ostanut jo aikaa sitten. :)

   Poista
 5. Mä haluaisin välillä kuulla ihan kunnon perusteluja sille, miksi joku ajattelee että avioliitto on ainoastaan miehen ja naisen välinen asia, eikä esimerkiksi kahden aikuisen välinen asia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen sitä mieltä, että muutokset ovat hyvästä mutta tässä asiassa muutosta mielestäni ei pidä tehdä. Se ei vain tunnu luonnolliselta asialta, kun asiaa olen pohtinut. Ehkä tuntisin asiassa eri tavalla, jos lähipiirissäni olisi lesboja tai homoja.

   Poista
  2. Mikä voi olla luonnollisempaa kuin rakkaus ja sen vahvistamisen tahto kahden ihmisen välillä?
   Homoseksuaalisuutta on ollut paljon ennen avioliittokäsitettä, ja luonnossakin sitä tapahtuu aivan luonnollisesti usean lajin keskuudessa.
   Miksi se sitten yhtäkkiä tuntuisi luonnollisemmalta jos tuntisitkin homoseksuaaleja pareja, millä tavoin se muuttaisi suhtautumistasi siitä ettei sinun mielestäsi kahden samaa sukupuolta olevan avioliitto ole luonnollista? Ennen kaikkea miksi hyväksyä homoseksuaalinen suhde, muttei avioliittoa? Tässä ihan vaan sinulle kysymyksiä pohdittavaksi :)

   Poista
 6. Haha, olen sun kanssa avioliittoasioista eri mieltä :D Mutta niinpä, nämä ovatkin mielipideasioita :)

  Mutta asu näyttää hyvältä ja uunijäde oli takuulla loistavaa. Itse en ole koskaan vielä kokeillut, ehkä tänä kesänä rohkaistun........ ;)

  TheLforLOVE.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se hyvä, että asioista on eri mielipiteitä. :) Ajattelin tehdä uunijäätelöä uudestaan tänä kesänä, pitää vain laittaa enemmän munia pohjan reseptiin. :)

   Poista
 7. Mainitset ylempänä, että uskot että ihminen voi syntyä väärään kehoon. Kyseessähän ei ole mikään uskonasia, vaan lääketieteellisesti todistettu tila, jota sukupuolenkorjauksella hoidetaan. Et silti usko että kaksi samaa sukupuolta olevaa henkilöä voivat rakastaa toisiaan yhtä syvästi kun mies ja nainen? Mielipiteistäsi paistaa hiukan tietämättömyys, ja myönnätkin ettei lähipiirissäsi ole homoja tai lesboja. Suosittelen lämpimästi tutustumaan sateenkaariväkeen laajemmin, niin tuo mielipide voi muuttua. Mikäli et ole syvästi uskonnollinen (missä vaiheessa suosittelisin myös pohtimaan, syrjikö Jeesus ketään?), en ymmärrä miksi 2000-luvulla pitäisi vielä rajoittaa sukupuolisen suuntautumisen vuoksi täysi-ikäisten ihmisten avioliiton solmimista.

  Ikävä kyllä asia on sen verran tärkeä, että muuten mukava blogisi saa tästä lähtien mielessäni epäsuvaitsevaisen leiman.

  VastaaPoista
 8. Aika tavalla herätti minussakin hämmennystä tämä postauksesi. "Se ei vain tunnu luonnolliselta asialta, kun asiaa olen pohtinut." Se ei siis sinusta tunnu luonnolliselta, että kaksi ihmistä rakastavat toisiaan ja haluavat sitoutua? Sitoutua voi toki ilman papin aamentakin, mutta siunaus avioliittoon olisi monelle homo/lesboparillekin tärkeä juttu ja iso askel elämässä, siinä missä heteroparillekin. Jos en ihan väärin muista niin olet menossa naimisiin lähiaikoina? Kuvittele jos sinulta evättäisiin avioliiton mahdollisuus siksi että teitä ajateltaisiin epäsopivana parina. Ajatteletko, että homo- tai lesbopareilla ei ole oikeutta kokea sitä samaa mitä sinä ja miehesi koette, kun menette naimisiin? Jos ei ole liikaa vaadittu, niin mä mielelläni kuulisin sinulta vähän enemmän perusteluja mielipiteellesi. :) Jokaisella on omat mielipiteet ja ne saavat mun puolesta olla mitä tahansa, mutta haluaisin myös kuulla myös että miksi kukainenkin seisoo sen oman mielipiteensä takana.

  Kukaan meistä ei ole toista ylempänä, hetero ei ole arvokkaampi kuin homo, eikä toisinpäin. Me kaikki ollaan samalla viivalla, enkä käsitä miksi toisilla ihmisillä on eri oikeudet kuin toisilla. Rakkaus on upea tunne, vahvin maailmassa. Kenellä on oikeus kieltää toisen rakkaus? Mua suututtaa kun puhutaan homo- ja lesboparien oikeuksista. Hitto soikoon, miksi joillekin on jouduttu luomaan omat, rajoitut oikeudet? Me ollaan kaikki ihmisiä, tasavertaisia, miksi ihmeessä meillä ei ole tasavertaisia oikeuksia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanasti kirjoitettu! Olen niin samaa mieltä ettei tosikaan! Ihan niinkuin homot ja lesbot olisivat jotenkin vähempiarvoisia ihmisiä. Samanlaisia kuin me kaikki muutkin, rakkauden kohde vain sattuu olemaan samaa sukupuolta. Mun suppeaan päähäni ei kyllä mahdu ymmärrystä näkökannalle, joiden mielestä homoilla ei tulisi olla oikeutta avioitua.

   Poista
 9. Myös minulla nämä epäsuvaitsevat kommentit bloggaajan osalta saa karvat pystyyn siinä määrin että meni maku koko blogista :( Viime aikoina blogissa on ollut muutenkin jotenkin turhan itseriittoinen fiilis ja nyt sitten tämä... Ei kiva :(

  VastaaPoista
 10. Mielipiteitä mahtuu maailmaan,mutta...Minusta sinun ajatuksesi ovat hämmentävän ristiriitaisia.Toisaalta uskot,että joku voi syntyä ns väärään kehoon ja on täysin sallittua muuttaa sitä äärimmäisillä ratkaisuilla,mutta on väärin olla homoseksuaali? (Koska kaikki ne,jotka vastustavat homoseksuaalejen laillisia ja tasa-arvoisia liittoja ovat periaatteessa sitä mieltä vastustaessaan heidän perustuslaillista oikeutta.)

  VastaaPoista
 11. Luin tekstisi ja tulin hyvin surulliseksi. Mielipiteitä voi toki olla monia, mutta suvaitsevaisuus ei ole mielipideasia. Perustelusi myös ovat pinnallisia ja niistä paistaa läpi puhdas tietämättömyys ja tietynlainen sivistymättömyys. Mieti asiaa vielä, ehkä tulet joskus muulloin toiseen lopputulokseen. Olet itse menossa kesällä naimisiin ja silti voit aivan, ilman mitään epäröintejä, sanoa, että vain tietty ihmisryhmä, se mihin sinä kuulut, saisi mennä naimisiin ja perustaa perheen ja laillisen tulevaisuuden. Ajattele asiaa vaikka siltä kannalta, että naimisiinmeno olisi sallittu ainoastaan ruskeasilmäisille, laihoille tai vaikka yli 180 cm pitkille. Saisitko itse silloin avioitua?

  Blogiasi on ollut mukava lukea, mutta nyt olen saanut sunusta ja tästä blogista epäsuvaihtsevainen kuva. En enää aio seurata blogiasi.

  VastaaPoista
 12. Suvaitsevaisuuden määritelmä: Se merkitsee myös, ettei kukaan saa väkisin tyrkyttää näkemyksiään toisille.

  Minä en ole yksin mielipiteeni kanssa ja tämä teidän täytyy vain hyväksyä, eivät kaikki voi ajatella samalla tavalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen Satu sun kanssa samaa mieltä. Meillä on myös häät tänä kesänä ja se avioliitto, johon minut ja mieheni siunataan on miehen ja naisen välinen liitto, aivan kuten raamatussa on säädetty.
   Ja mikä ihme siinä on, että saa ihmisten vihat päälleen, jos uskoo Jumalaan ja haluaa elää raamatun ohjeita ja neuvoja noudattaen?! Annetaan kaikkien elää tavallaan, eikö se ole suvaitsevaisuutta?

   Poista
  2. Mä olen Satu sun kanssa samaa mieltä. Meillä on myös häät tänä kesänä ja se avioliitto, johon minut ja mieheni siunataan on miehen ja naisen välinen liitto, aivan kuten raamatussa on säädetty.
   Ja mikä ihme siinä on, että saa ihmisten vihat päälleen, jos uskoo Jumalaan ja haluaa elää raamatun ohjeita ja neuvoja noudattaen?! Annetaan kaikkien elää tavallaan, eikö se ole suvaitsevaisuutta?

   Poista
 13. http://nyt.fi/a1305903382131

  VastaaPoista