perjantai 28. kesäkuuta 2013

Uutta kosmetiikkaa

Olen näköjään ollut aika ahkera viime aikoina tuon uuden kosmetiikan ostamisen suhteen. Osa ihan uusia tuttavuuksia ja osa ihan pakollisia pitkään käyttämiäni tuotteita.
Positiivisin uusi tuote on oikeastaan Korresin värillinen huulivoide, ostin sen Laivalta Viking Gracelta. Maksoi muistaakseni 8 €, joten oli varmaan aika paljon edullisempi kuin maissa olisi ollut. Korresin tuotteista ei ole kokemusta mutta olen kyllä tiedostanut sarjan olemassaolon. Sitä en tiennyt, että tuote on Kreikkalaisten kehittämä, mies olisi saanut tuoda sitä Kreikan matkallaan ison kasan. Täytyy tai ainakin luulisi sen olevan edullisempaa siellä.


Lisäksi tuli ostettua Kicksin alesta Lancômen huulikiilto ja Isadoran aurinkopuuteria.

Sitten niihin muihin koskemetiikan uutuuksiin kaapissani tai oikestaan pöydälläni. Olen käyttänyt vuosia Helena Rubinsteinin Color Clone- meikkivoidetta, joka on ihan huippu! Sitähän ei myydä muualla kuin Stockalla, laivoiltakaan sitä ei saa. Harmillista vaan kun kyseisen tuotteen hintaa nostetaan ihan koko ajan, silloin kun alunperin aloin sitä käyttämään sain siitä maksaa 46€. Viimeisin hinta tälle tuotteelle on 56€, onneksi minulla oli alennuskuponki käyttämättä, joten ei tarvinnut ihan täyttä hintaa maksaa. Stockmann Beautyn myyjän kanssa juttelin hinnannoususta, hänellä oli hyvä vertaus raejuustoon. Senkin hinta on noussut kovasti, ennen sai 0,95€ purkin ja nyt se maksaa melkein 2€. :)


Lisäksi on tullut hankittua kasvoille 50 suojakertoimella varusteltu Diorin aurinkovoide. Pakollinen hankinta johtuen kauneushoitolassa tehdystä hoidosta kasvoilleni, kerron siitä sitten enemmän myöhemmin.
Ihan paras Smashboxin kasvojen primer on minulta ihan lopussa ja koska sitä on niin vaikea saada tilattua Suomeen, päätin kokeilla Lancômen vastaavaa. Hyvää tuokin aine on, olen sitä ehtinyt kokeilla nyt muutaman kerran. Tuon kynsilakan ostin myös laivalta ja on ihan huippu, tässä todiste. :)


Kynsilakka levittäytyi todella nätisti, ehkä siitä nimi butter (=voi). Oli aika kallis kynsilakka tai no samaa luokkaa melkein Essien kanssa. Katsotaan, että kuinka kestää käytössä!

Minulla on tänään ollut ylitöiden takia vapaapäivä. Tuli pikkuisen yllärinä mutta aina iloinen asia! Huomenna sitten töihin mutta ihan jees. Alkuviikosta vaivasi jonkinlainen vatsapöpö ja tulikin menetettyä tuota elopainoa 2 kg, tosin se on varmaan nyt jo tullut takaisin kun nyt pystyn syömään normaalisti. Jouduin olemaan töistäkin yhden päivän pois, se harmittaa aina. :(

Ensi viikolla sitten Ruisrockiin ja oman loman alkaminen, wuhuuu!! Otin muuten kuvan (teinimäisesti peilin kautta, anteeksi) tämän päiväisestä asusta. Laitoin päälleni uuden Lindexin peplum-topin ja uuden rakkausvaatteen Lindexin pitkän viitan/jakun mikä lie.Niin ja tässä vielä kuvaa, kun on uutta huulikiiltoa ja aurinkopuuteria kasvoissa. Tosin eihän ne ihan hirmuisesti erotu, kun ulkona paistoi aurinko niin nätisti. :)Vielä pitäisi jaksaa mennä salille, en ole taas ehtinyt sinne hetkeen. Tosin mies tuossa suunnitteli lähtevänsä pyöräilemään, että sekin olisi vaihtoehto. Tein tänään sellaisen mansikkakermatortun ja olisi syytä lähteä sitä kuluttamaan pois. :D

1 kommentti: