sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Maxihameen metsästystä

Maxihame on vaan kerrassaan loistava keksintö tälläiselle pylleröllekin. :D
Minullahan on kaksi maxihametta ja molempia olen käyttänyt paljon. Varsinkin Forever 21 ostamaani, siitäkin on jo 3 vuotta aikaa kun ostin sen New Yorkista. Uutta maxia metsästän nyt sen takia, että olen menossa Ruisrockiin jo muutaman viikon päästä. Toivottavasti vain ilma on kohdillaan, että tarkenee maxilla.

Kävin ulkomaisissakin verkkokaupoissa mutta en sieltäkään löytänyt oikein mitään mieleistä. Elloksella sitten tärppäsi, ainakin oli kuvassa kivan näköinen.

Tämä sieltä lähti tilaukseen.


Mekko on Taillissimen mallistoa, suoraan  mekon tietoihin päästä TÄSTÄ!
Tuossa mekossa viehättää eläinkuosi, vihreä sävy ja mekon malli on myös tosi naisellinen.

Lisäksi tilasin kokeiluun tämän tunikan, samaa mallistoa mekon kanssa.

Tunikan tietoihin tästä.
Sitten lähti myös tämä pitkä toppi tilaukseen, lähinnä herkullisen värin takia.

Tästä tietoihin
Sitten lisäksi tilasin salia varten sellaiset treenihanskat, että saa paremman otteen raudasta ja ei ole tulisi hiertymiä.

Huomenna sitten taas töihin. Rankkaa kun tietää, että mies saa makoilla rannalla ja olla lomalla. Snif.

3 kommenttia:

  1. Heippa! Just sun näköinen maximekko :) samoin tuo tunika. Mäkin tilasin Yoursilta maximekon muutama viikko sit , piti laittaa linkki mutta onkin näköjään jo loppu. Se oli kans sellainen joka olis varmaan sopinut sulle myös. Meillähän on suht sama vaatemaku kuten on huomattu :) Aurinkoista kesää ja yritetään jossain vaiheessa nähdä.

    VastaaPoista
  2. Moi! ootko tykännyt siitä Yoursin mekosta, toivottasti tykkäät! :) Meillä on kyllä samanlainen vaatemaku, huomasin. Hyvää kesää myös sulle Anne. En osaa sanoa, että koska olisin tulossa sinne suunnaalle. Seuraavaksi matkustan Kuopion suunnalle ja sitten Turkuun. Ehkä heinäkuussa Helsinkiin?

    VastaaPoista
  3. Laitoin sulle sähköpostilla kuvan tilaamastani mekosta :)Tykkään siitä tosi paljon. Huomaat kyllä kuinka samantyylinen se on kuin sun tilaama :) Ilmoittele jos oot menossa Helsinkiin niin yritetään samalla tavata.

    VastaaPoista