keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Elloksen tilaus tuli ja meni

Voih, Elloksen paketti tuli ja meni. Paketissa oli siis tunika, maximekko ja toppi. Kaikki meni palautukseen. Tunika oli liian iso, toppi liian lyhyt ja mekko liian lyhyt+revennyt jo valmiiksi. Tässä linkki tilauksen kuviin.

Ainut hyvä asia paketissa oli salia varten treenihanskat.

Nyt saa raudasta kunnon otteen!
Pitäisi sinne salille vain ehtiä taas jossakin välissä, olen tänään ja eilen ollut iltavuorossa. Tulin vähän aikaa sitten vasta kotiin. Aamullakaan ei sinne oikein tahdo ehtiä, kun työmatkaan menee 1 tunti aamustakin. Onneksi on lomaa tiedossa, sitten kyllä liikun joka ikinen päivä!
Olemme lähdössä risteilemään juhannukseksi uudella Viking Gracella. Onko muita tulossa? :) Silmissäni siintää jo laivan herkullinen buffet, josta olen kuullut paljon hyvää. :) Siljalla olen aina ennen mennyt mutta siellä on kyllä palvelun taso laskenut kuin lehmän häntä. Toivottasti Vikingillä ymmärretään vielä palvelun tärkeys. Tuossa juuri eilen kävin yhdessä kenkäkaupassa pyörähtämässä. On se vain jännä juttu, kun yrityksillä on näinä päivinä varaa olla tervehtimättä asiakasta tai edes kysyä, että voiko auttaa. Ihan meidän vieressä oli myyjätyttö mutta ei kuulunut tervehdystä tai mitään muutakaan. Uskomatonta "palvelua".

 Apua, se maximekko kyllä pitäisi löytyä. Ehtiiköhän paketti tulemaan 2 viikon sisällä, jos tilaisi esim Yoursilta?


11 kommenttia:

 1. Tervetuloa Gracelle!
  Täällä aherretaan Juhannus ja toivottavasti ainakin ruoka maistuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia, odotukset ovat korkealla! ;) Oletkos itse töissä ruokien parissa vai ihan jossain muualla? :)

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  3. Keittiöllä häärään :)
   Tällä viikolla en ole asiakaskontaktissa vaan hoidan sen buffet linjan vatien valmistusta isolla keittiöllä :)
   Mutta pidän silmät auki ja lupaan moikata jos bongaan sinut :)

   Poista
 2. Moiks,
  muistaakseni Yoursilta on tullut vaatteet noin 8 arkipäivässä, joten sen mukaan pitäisi ehtiä kahdessa viikossa.

  Mulla on ollut täydellisen maximekon metsästys menossa ja Lindexin perusmallistossa olisi yksi ihan mielettömän ihana, mutta se ei mahdu (luulen niin). Oletko sattunut sitä kurkkaamaan, koska se malliltaan on sellainen, että voisi mennä isokokoisemmallekin, jos vaan rinnat eivät ole mallia "riittäis naapurillekin". :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisi käydä Lindexillä katsomassa, että mitä löytyy. :)

   Poista
 3. lauantaina Gracelle :)

  maksimekkoa etsin myös, tänään ostin Ginatricosta yhden perus maxin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me sitten varmaan melkein törmätään terminaalissa. :D

   Poista
 4. Hei

  Mulla olis semmonen kysymys että kuinka hyvin mahdut lentokoneen penkkiin? Tätä en kysy pahalla koska itsekin olen pluskokoinen tyttö ja minua jännittää kauheasti se miten mahdun lentokoneen tuoliin. Peppuni on leveä. :D Saako lentokoneesta jatkopalaa esim. vyölle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Saa kysyä, en pahastu. :) Olen tästä asiasta kirjoittanutkin blogiini. Tasan kaksi kertaa olen joutunut pyytämään jatkopalaa, molemmat kotimaan lennoilla. Ulkomaan lennoilla, eli isommissa koneissa ei ole ollut mitään ei ongelmaa. :)

   Poista
 5. Minäkin lähden lauantaina laivalle :) ja maxin oon tilannu new lookista ja toisen ostin GT:sta, ja yhen pantterikuvioisen lindexiltä :)

  Koo

  VastaaPoista