perjantai 14. kesäkuuta 2013

Great news

Selailin eilen blogeja ja törmäsin mahtavaa uutiseen mitä tulee plussakokoisten pukeutumiseen. :)

Nimittäin Tyyliä metsästämässä -blogin Veera oli päässyt vierailemaan Bestsellerin (mm. Vero Moda, Jack&Jones, Vila) showroomilla. Ja mitä siellä showroomissa oli?? Noh, uusi merkki Junarose, joka on suunniteltu meille muodokkaille naisille koossa 42-54. Tosin Suomeen tulee koot 42-52 mutta minua se ei haittaa, koska luultavasti ja toivon mukaan tuo 52 on minulle ihan sopiva. Vihdoinkin pääsen pukeutumaan Vero Modan kauniisiin vaatteisiin...niin kuin pukeuduin joskus 20-vuotiaana. Olen siis ollut tosiaan joskus kokoa 40/42 ja shoppailin pääasiassa juuri Vero Modassa. Ensivilkaisulla nuo vaatteet houkuttelee tosi paljon. Kimaltelevaa näkyy ainakin aika paljon, se on aika jees. :)

Oletteko jo bonganneet tämän uutisen vai tuliko tämä teille yhtä yllätyksenä kuin minullekin? Olen tosiaan yllättynyt, että miten kukaan muu plussakokoinen bloggaaja ei ole tästä vielä hiiskunut?

Vaatteita tulee myyntiin mm. Ideaparkin Vero Modaan ja samoin Jumbon liikkeeseen. Uskon ja toivon, että näitä vaatteita saisi tulevaisuudessa kaikista Suomen liikkeistä. Tietysti tilanpuute on se ongelma, varmaan muuten tulisikin heti myyntiin kaikkiin liikkeisiin.

Heinäkuussa minä ainakin suuntaan ihan varmasti Ideaparkiin. :)

 

4 kommenttia:

 1. En ole kuullutkaan. Nämä uutiset ovat aina tervetulleita. Vaatevalikoima kun on melko rajallinen :)

  VastaaPoista
 2. Mun blogissa on asiasta ainakin jo ollut :) Mutta siis ihan mahtavaa todellakin! :)

  Jenni / The XL Blog

  VastaaPoista
 3. Ohoo! En osaa mallikuvien perusteella sanoa mitään, mutta kiinnostavaa kyllä, pitääpäs käydä tsekkaamassa Stockalla tai Ideaparkissa. Itse ostan aika harvoin Suomesta kivijalkakaupoista mitään kun ei noi pohjoismaiset XL-mallistot oikein nappaa, mut voi sitä riemua silti kun pääsee ihan kauppaan sovittamaan! Kokojen rajoittaminen on kyllä harmillista etenkin yläpäästä. Tiedän kyllä että 42/44-kokoisetkin tarvii välillä mitoituksen osalta erikoismallistoja, mut 54-kokoisilla on silti noin miljoona kertaa vähemmän vaihtoehtoja, sitä isommista koista puhumattakaan.

  VastaaPoista