sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Päivän asu

Kylläpä on taas tänään tullut lunta täällä Vaasankin suunnalla. Ei silti varmaan ole läheskään yhtä paljon lunta, kuin Helsingin suunnilla? Tein tänään lumitöitä, piti mennä salille mutta päädyinkin sitten liikkumaan lumitöiden muodossa. Meillä menee tässä pihassa noin tunti, että lumityöt saa tehtyä, koska pihaa riittää.

Nyt illemmalla mentiin lauleskelemaan kauneimpia joululauluja keskustan kirkkoon yhdessä miehen kanssa. On ollut meillä ihan sellainen perinne siitä lähtien, kun ollaan tavattu. :) Jouluaattona mennään myös aina kirkkoon, riisipuuron syömisen jälkeen. Marian kappeli Levillä on ihanan tunnelmallinen paikka, jonne menee aina tosi mielellään jouluaattona, kun Levillä vietetään tänä vuonna joulua.
Oletteko muuten kuulleet joulupuu-keräyksestä? Minusta se on mainio idea ja toivottavasti jatkuu hamaan tulevaisuuten saakka. Ideahan on siinä on se, että oman alueen köyhät lapsiperheet saisivat lahjoja jouluaatoksi. Minä ostin joululahjan 1-vuotiaalle pojalle, toivottavasti lahja on mieluinen! :)

Päivän asussa esittelen taas yhden ostoksen Dubain matkalta. Nimittäin ihana tunika NewLookista, jota oli ainoastaan enää yksi jäljellä ja juuri kokoani (koko 50). Olen taas ihan valkoinen kasvoiltani, vaikka en kyllä mielestäni ihan nyt noin valkoinen ole. Pitäisi löytöää kamerasta sopivat lämpimämmät säädöt.Ensi viikko pitäisi vielä pusertaa töissä ja sitten koittaa viikon loma. :)

4 kommenttia: