keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Niin vastustamatonta

Sähköpostiini tupsahti ilmoitus Yoursin alen alkamisesta, iik! Siellä oli jo monta ihanaa juttua ensi silmäyksellä. Nyt minulla on Elloksen paketti odottamassa Siwassa, tilasin yhden takin sieltä. Jotenkin uskon, että sen takin pituus on liikaa minulle mutta täytyy huomenna jaksaa käydä se sieltä hakemasta, että saa sitten heti laittaa palautukseen. Yoursillakin oli kiva joku ns. villakangastakin tyylinen. Harmi kun niitä ei voi ihan tuosta vain tilata sovitukseen. Ja tässä oli vasta muutama ehdokas, tosi hyvin Yoursilla nyt kaikkea kivaa!!

Olen varmaan hullu, kun ajattelin mennä vielä perjantaina tekemään jouluostoksia. :D Silloin on lyhyepi työpäivä ja hyvin ehtii sitten illalla pakkaamaan matkaa varten. Lauantaina körötellään tuon miehen kanssa kohti Leviä ja viikon loma saa alkaa, ihanaa.. tai suorastaan mahtavaa! :)

Nyt ajattelin katsella Emmerdalea digiboxilta, samalla tuolla hyrrää astianpesukone ja pesukone, niitä sitten tyhjentämään pian. Hommat ei tekemällä lopu mutta on tosi iloinen mieli lähestyvän joulun takia, pääsee viettää paljon yhteistä aikaa perheen kanssa. :))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti