tiistai 4. joulukuuta 2012

Dubai, part two

Ensimmäisenä kokonaisena päivänä lähdimme käymään maailman suurimmassa ostoskeskuksessa, joka on Dubai Mall. Takseilla liikkuminen Dubaissa on todella edullista, matkaa ostoskeskukseen kertyi meidän hotellillilta 30 km/suunta ja silti taksi maksoi vain noin 10€. Metroa emme käyttäneet koko matkalla ollenkaan, liikuimme jalan tai taksilla.

Plussakokoiset ovat varmaan kiinnostuneita tietämään, että mitä Dubailla on meille tarjottavana muodin puolesta. Dubai mallissa on brittiläinen NewLook, jolla on plussakokoisten Inspire -mallisto. Itse pidän NewLookin vaatteista paljon ja tuolta ostinkin eniten vaatteita. :)

Dubai mall
Dubai mall
NewLook. Hauskaa nähdä, että kuinka tuo logo kirjoitetaan arabiaksi. :)
NewLook Inspire
NewLookin vieressä oli Forever21, josta löytyi plussakokoisten osasto. :) Osasto oli iso mutta ei sieltä sitten löytynyt mitään ostettavaa! Yhden tunikan olisin halunnut todella lujaa mutta siitä ei ollut enää minun kokoa. Käytän ko. merkin kokoa 3x, joka vastaa kokoa 50/52.

Forever21
Forever 21+
Ostoskeskus oli niin jättimäinen, että kyllä pyörytti. Hassua kyllä, minulla on tosi hyvä suuntavaisto kauppakeskuksissa ja olin aika hyvin kartalla, että missä oli mikin. Siellä oli lisäksi nykyaikaisia neuvontapisteitä asiakkaille. Piti vain syöttää etsimänsä liikkeen nimi kosketusnäytölliseen pömpeliin ja se piirsi sinulle reittikartan, so simple! :) Siellä oli myös Ulla Popkenin kauppa mutta se oli todella pieni ja huonosti pidetty, viihdyin siellä 5 sekuntia.

Kun olimme kierrelleet pitkään, päätimme mennä syömään amerikkalaiseen The Cheesecake factoryyn, jossa saa siis myös kunnon ruokaa. Tilasin lohta ja oli muuten hyvää!


Jälkkäri oli syntisen hyvää. Mutta en jaksanut syödä kuin puolet, tuo annos oli jättimäinen!
Matkakaverin jälkkäri. :)
Ostoskeskuksessa oli muutenkin paljon nähtävää, ei vain liikkeitä.


Ainiin, oli siellä iso myotinäytöskin. :)Tuolla sitten vierähti kirjaimellisesti koko päivä, 11 tuntia. :))

2 kommenttia:

 1. Ihania kuvia Dubaista. Olisi joskus mukava päästä myös sinne käymään. Kauhean siistiltä kohteelta näyttää.

  Sinulle on tunnustus blogissani! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Raparperi. :) Jos vaikka nyt ihan aikuisten oikeasti yrittäisin vastata tunnustukseen. Miksi se on minulle niin vaikeaa? :(

   Poista