lauantai 15. joulukuuta 2012

Dubai, last part

Ajattelin nyt tehdä viimeisen postauksen liittyen tuohon Dubain matkaan. Toivottavasti en unohda mitään tärkeää. Ollaan lähdössä tässä pian leffaan katsomaan Hobitti elokuvaa. Alunperin minun pitäisi olla nyt Seinäjoella, koska siellä on Saran keikka tänään. Laiskuus otti vallan ja päätettiin olla menemättä sinne, koska olisi pitänyt olla yötäkin siellä. Koko viikon olen kulkenut siellä ja ei oikein haluttais taas hypätä autoon ja ajaa sinne. Mielelläni jäin siis tänne kotiin, kissujen kanssa olen leikkinyt tänään ja siivoskellut. Pääkipuakin on ollut mutta onneksi Burana vei sen pois. Olen nukkunut tällä viikolla ihan liian vähän ja piti sitten ottaa päikkäritkin tänään. :D Eilen tuli vähäsen huudettua tuolle Elviralle, meni rikkomaan sen korkean läpinäkyvän maljakon, jossa oli jouluvaloja. Noh, onneksi ei ollut kallis maljakko ja kissulle ei käynyt kuinkaan.

Nyt Dubaihin.

Perjantaina menimme rannalle, Jumeirah Beach Parkiin. Rannalle päästäkseen joutuu maksamaan pienen sisäänpääsyn, olikohan jotain euron luokkaa. Lisäksi jos halusi pyyhkeen, rantatuolin tai varjon, niin niistä piti maksaa. Edullisia nekin oli ja otettiin rantatuolit ja varjon. Rannalla ei saanut käyttää kameraa, otin sitten ihan muutaman kuvan ennen varsinaista rantaa.Arvatkaa, että kenelle tuli migreeni?? Onneksi oli lääkkeet mukana ja sain helpotusta mutta kyllä se rantapäivä meni pilalle siinä. 3 tuntia tuolla hengailtiin ja sitten lähdettiin pois. Oli kiva ylläri, kun yhtäkkiä meidän varjo päätti lähteä lennolle. Onneksi ei osunut kehenkään, kun se lähti tuulen mukaan!!

Illemmalla sitten mentiin vielä meidän lähellä olevaan Marina Mall:iin. Siellä ei ollut yhtäkään plussakokoisten kauppaa, vaikka siellä oli NewLook ja H&M. Mutta niissä ei ollut sitä osastoa ollenkaan..Ainiin, oli siellä Ulla Popken mutta siellä oli tylsiä vaatteita!
Sitten lauantaina mentiin Mall of the Emiratesiin. Se ei ole yhtä iso ostoskeskus mutta siellä on Ski Dubai, eli keinotekoinen laskettelukeskus.

Debenhamsilla oli Evans. :))


Ski Dubai


Sitten jatkettiin shoppailuja. ;)
Sitten seuraava päivä oltiin hotellin altaalla ja siinä lähiympäristössä, kuten The Walkilla.Käytiin hotellin 34. kerroksessa ottamassa kuvia, siellä oli ravintola mutta sinne sai mennä ihan päivälläkin hengailemaan ja ottamaan kuvia.


Sellainen reissu. Ihana paikka ja oli täytyy mennä uudemman kerran! :)

1 kommentti:

  1. Aivan mielettömän näköinen paikka tuo Dubai!
    *KataMaria*

    VastaaPoista