sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Jouluista

Nyt taukoa Dubaista ja postailen nyt jouluisia kuvia. :)
Nyt kun joulukuu on saatu käyntiin, niin laitoin meillekin joulua tänne kotiin. Jouluverhoja en jaksanut vaihtaa, nuo nykyiset on niin neutraalit, että menee läpi vuoden. :D Joulukuusi pitäisi hakea varastosta ja se koristella, viime vuonna se jäikin sinne kokonaan. Tänä vuonna lähdetään kylläkin viettämään joulua Leville mutta ehtiihän siitä kuusesta nauttia tämän kuukauden aikana vielä.


Ulkona on nyt pari valoa mutta tarkoitus on laittaa vielä yläkerran parvekkeelle valot. Piti ostaa tänään uudet, kun olen hukannut edelliset ja niistä oli muutenkin aika monta lamppua palanut, että joka tapauksessa olisi varmaan ollut pakko.

Ihana joulu tule jo! :)

5 kommenttia:

 1. Terveiset ja rapsutukset Elviralle ja Johnnylle :) mekin vietetään joulu Levillä, ehkä törmätään! Äiti ja isä lähtee myös, ja kotiin jää armeijallinen kissanhoitajia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Tuulia! :)
   Toivottavasti törmätään. Mennään Levillä jouluaattona ainakin Marian kappeliin, oletteko te tulossa? Kävin katsomassa pentujen kuvia..voi hurja kun olivat niin söpöjä!! Varsinkin se viimeinen, siinä olisi ollut Johnnylle hyvä kaveri. Jotenkin kuvaa katsellessa tuli sellainen olo, että olisi saman tyyppinen luonteltaan Johnnyn kanssa. :)

   Poista
 2. Voi se on ihan samanluonteinen kuin Johnny!! Hyvin tiesit :) jouluaatolle meillä on jo jotain ohjelmaa, mutta pitää tutkia josko :) me majoitutaan ihan siinä keskustassa Sokos Hotellissa, joten jos ei muuta niin sovitaan kahvittelutreffit jollekin päivälle :)

  VastaaPoista
 3. Johnny haluaisi uuden leikkikaverin, kun Elvira ei oikein ymmärrä sen leikkejä. :D Meidän mökki on ihan siinä keskustassa, lähellä teidän hotellia. :) Joo, ehdottomasti kahville!

  VastaaPoista
 4. Johnny haluaisi uuden leikkikaverin, kun Elvira ei oikein ymmärrä sen leikkejä. :D Meidän mökki on ihan siinä keskustassa, lähellä teidän hotellia. :) Joo, ehdottomasti kahville!

  VastaaPoista