keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Kuulumisia

Hejsan!
Taas aloitan postaamisen kirjoittamalla, että eilen kotiuduin myöhään illalla Helsingin reissulta. Tuli sinne lähdettyä töiden jälkeen maanantaina Musen keikkaa varten ja joulushoppailujen takia. :) Joku oli minut bongaillutkin jo H&M:ltä takkeja sovittelemassa. Terkkuja vaan lukijalle. :)

En ole ehtinyt postailemaan Dubain juttujakaan kaikkia vieläkään. Nyt esittelen kuitenkin muutaman ostoksen, kun käyttöön ovat jo päässeet.

Takakansi Samsungilleni, Swaroskin kristalleilla. :)
Victoria´s Secret kännykkäkotelo
Uusi neule Dubaista, River Island. Kimaltelee ihanasti.
Ostin itselleni joululahjan..samalla kun tilailin muille lahjoja. Täydellisen huivin metsästäminen on vaikeaa. Tämä Guessin huivi sitten otti silmääni, että piti se klikkailla kotiin. :)Uudet kengätkin on tullut tässä hommattua Riekeriltä, söpöllä karvakuorrutuksella. :D

Tuo takki muuten meni tänään rikki vetskarista. Ärsyttävää! Ei ollut meinaa mikään edullinen takki ja sitten käy noin. Muutakin draamaa on tapahtunut, hukkasin meinaa kotiavaimeni. Se vasta ärsyttävää olikin!

Ensi viikolla koittaa jo lähtö Leville ja vielä on paljon hommaa tehtävä ennen sitä. Pari bändi keikkaakin olisi tälle viikolle vielä mutta toiseen varmaan jaksan mennä, Saraa ei voi missata. :)

3 kommenttia:

  1. Noni no tunnistinhan mä sit oikein sut siellä H&M:ssä :D Tulee hassu fiilis kun ajattelee "et kukakohan tuo on? Näyttääpä tutulta, tunnenko sen.. ainii joo luen sen blogia, mut eihän se tunne mua" :D Huomasitko, tai onko joku muu huomannut että mihin on Helsingin H&M myymälöistä kadonnut BiB osastot? Itse en ainakaan aleksanterinkadun myymälöistä tai itiksen myymälästä sitä enää löytänyt.

    VastaaPoista
  2. Moi! On siellä myymälässä ainakin, jossa minä olin. Eikö se Aleksanterinkatu myymälä juurikin ole? :) Siinä heti oikealla ulko-ovien jälkeen se osasto on. Olisit tullut moikkaamaan, olisit saanut ihan varmasti häkeltyneen vastauksen. :D

    VastaaPoista
  3. Ihana tuo takakansi! :) Tuo paita käy hyvin sulle!Ite oon joskus kokeillu samantyyppistä, niin tunnen itteni ihan joulukuuseksi.. :/

    VastaaPoista