torstai 23. elokuuta 2012

Päivän asu

Tänään laitoin päälleni uuden NewLookin t-paidan, tykkään! :) Ihanan rento ja ohutta matskua, ei tule kuuma. Johnnykin halusi tervehtiä blogin lukijoita, kuten kuvasta huomaa! :D

Neuletakki - Crizpy, t-paita - NewLook, farkkucaprit - Zizzi, ballerinat - Esprit
Tänään en ole ollut töissä ollenkaan. Tai no kävin siellä mutta ihan maksavana asiakkaana. :D Minulla on muutama päivä vapaata ja voi pojat, kun hommaa riittää. Tänään olen käynyt tosiaan kääntymässä töissä, leiponut lauantaita varten sellaiset 4 tuntia, pessyt pyykkiä ja vielä illasta kävin salilla. Liikunta kyllä tuo mielettömän hyvän fiiliksen. Tänään oli selvästi energinen päivä, koska jaksoin tehdä enemmän ja oli tosi hyvä fiilis päällä. Aina ei todellakaan ole sama homma, joskus saa vääntää ihan tosissaan veren maku suussa. :(

Hauska juttu sattui salilla, kun sain ihan yllättäen positiivista asiakaspalautetta työstäni.
Huomenna on hauskaa tiedossa, kun tapahtuu jotain ihan tähän blogiinkin liittyvää juttua. Siitä sitten myöhemmin lisää!
 Lisäksi lähden sinne mökille, joka vuokrattiin juhlia varten. Pääsee saunomaan ja uimaan, ihanaa!

Cheapsmellsin paketti tuli onnistuneesti perille. Laitoin osan jo myyntiin huuto.nettiin, koska kaikkia en ehdi käyttää, kun edellisiäkin om vielä jäljellä. Varsinkin se seerumi on niin riittoisaa, että riittää varmaan ihan koko vuodeksi. :) Tuotteita pääset katsomaan täältä!

Otin kuvaa Essie kynsilakoistani, kun taas tuli yksi lisää kokoelmaan. Jos olisin ostanut kaikki nuo lakat Suomen hinnoilla, olisin maksanut niistä yhteensä jo noin 100€. Ihan hullua, onneksi muualta saa edullisemmin!

Toinen vasemmalta on uusin Cheapsmellsistä tilattu.

 Hauskaa viikonloppua kaikille, palaan blogin pariin varmaan sunnuntaina! Tai jos ehdin ja Samsung pelaa tuolla korvessa, niin ehkä jo aiemmin sitten.


EDIT. Bloggeri sekoili jotakin ja oli muuttanut yhden kappaleen kokonaan sekavaksi tekstiksi. Poistin koko kappaleen, toivottavasti nyt on selkeää luettavaa..

EDIT 2. Apua, tämä tuli hullluksi! Nyt se muuttaa jo muitakin kappaleita sekavaksi. ...


2 kommenttia:

 1. Voisitko laittaa kuviin myös vaatteen koon?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa!
   Voisin varmastikin laittaa, jos vain muistan. Yritän petrata! :)

   Poista